Las Teresitas

Perheranta Santa Cruz de Tenerifessa

Las Teresitasin ranta sijaitsee Teneriffan koillisosassa lähellä Santa Cruzin keskustaa. Noin 1,5 km:n pituisella rannalla on aallonmurtaja, joka suojaa virtauksilta ja luo uima-altaan kaltaisen tyynen veden. Perheen pienimmät voivat leikkiä rannalla turvallisesti ja opetella uimaan vanhempiensa vieressä nauttien laajoista matalikoista, joissa he voivat seisoa.

Hiekkarannan rantabaarit

Palmujen ja muiden rantaa koristavien puiden suojaavat varjot mahdollistavat lasten leikkimisen koko päivän kultaisella hiekalla hiekkalinnoja rakentaen ja kuoppia kaivaen. Rannalla on suihkuja, WC:itä ja pukuhuoneita sekä useita baareja, joissa on myytävänä pikkupurtavaa ja juomia. Paikan päällä on myös turvallisuutta valvoja pelastusryhmä sekä julkisen liikenteen yhteydet ja runsaasti pysäköintitilaa.

Pituus
1300 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rauhalliset vedet
HLBTI
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045