Playa de San Juan

Rauhalliset vedet suojassa tuulelta ja aalloilta

Teneriffan länsiosassa Guía de Isoran kunnassa sijaitseva Playa de San Juan on monien matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosiossa tuulelta ja aalloilta suojaisten rauhallisten vesiensä ansiosta, sillä ranta sijaitsee kalasataman ja aallonmurtajan suojassa. Ympäristö on osittain kaupunkiympäristöä, alueen rauhallisuuden ansiosta se on yksi suosituimmista rannoista sellaisille, jotka haluavat nauttia kaikkina vuodenaikoina täydellisestä lepopäivästä. Rannan vierellä kulkevalla rantabulevardilla on lukemattomia kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia gastronomian antimista meren äärellä.

Ihanteellinen koko perheelle

Tummahiekkainen ranta, veden laatu ja kaikki tarvittavat palvelut ja mukavuudet toivat rannalle sinilipputunnuksen jo vuonna 2012. Playa de San Juan – rannalla voit vuokrata aurinkovarjon tai rantatuolin, ja lisäksi käytössä on pysäköintipaikat, WC-tilat, suihkut ja liikuntarajoitteisten erityispalvelut, koko palvelujen kirjo miellyttävästä kokemuksesta nauttimiseen. Ranta-alueelta löytyy myös matkailuneuvontatoimisto, josta saa kaikki tarvittavat tiedot alueesta ja saaresta.

Pituus
300
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Rauhalliset vedet
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
1
9
262
262
10045