Angry Birds Activity Park

Het amusement van het videospel in een themapark

Angry Birds Activity Park is het enige park in Zuid-Europa met de licentie van het welbekende spel voor mobiele telefoons. Het activiteitenpark werd ontworpen om de vitaliteit van de kinderen te ontplooien door middel van een dynamiek waarbij sport en amusement samengebracht worden. Daarom is elke speelzone ontwikkeld om de lichaamsactiviteit volgens leeftijdsgroep te stimuleren. Een ludiek paradijs in Mogán in het Zuiden van Gran Canaria om de fysieke ontplooiing van kinderen te verbeteren met de ganse familie.

Leuke activiteiten voor ouders en kinderen in Mogán

Angry Birds Activity Park is een plek met een veelheid aan zones om te spelen, springen en ontdekken. Voor de sportievelingen zijn er voetbal-, basketbal- en volleybalvelden. Voor piloten is er een piste voor gokarts met pedalen. Voor de acrobaten zijn er trampolines, rampen voor steps en een met matrassen uitgerust circuit van Parkour. En voor de meer handigen zijn er luchtkannonen om rubber ballen naar de stelende varkentjes te schieten. Zoals in het originele spel maar in de open lucht en met verfrissende stralen verdampt water.

Catering
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045