Oasis Lago Tauriton vesipuisto

Hotellissa vesipuisto Gran Canarialla.

Oasis Lago Taurito sopii täydellisesti rentoutumiseen ja hauskanpitoon, sillä siellä on monipuolisesti koko perheen tarpeita vastaavia palveluja ja tiloja sekä upea vesipuisto lapsille. Rannalla, lähellä Puerto de Mogánin venesatamaa Gran Canarian eteläosassa sijaitseva puisto sopii täydellisesti omien akkujen lataamiseen ja voimien palauttamiseen loman aikana.

Merivettä hauskanpitoon ja kuumia lähteitä rentoutumiseen

Kanariansaarten ainoa merivesipuisto sijaitsee Mogánissa. Siellä on monenlaisia liukumäkiä ja seikkailupuistoja – sekä merellinen yllätys. Myös palvelut, kuten ravintolat, baarit ja kaupat, kuntosali sekä padel- ja tenniskentät, ovat lähellä. Täydellisen loman takeena on lisäksi hyvinvointikeskus ja kylpylä. Oasis Lago Taurito tarjoaa lapsille hauskanpitoa ja vanhemmille täydellistä rentoutumista.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Taurito
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
2
9
54805
262
262
10045