Forestal Park

Hauskanpitoa ja seikkailuja La Esperanzan luonnonsuojelualueella

Kiipeilyä korkeissa puissa, männyntuoksuinen ilma ja valtamereen sulautuva puumeri... Forestal Park sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa, La Esperanzan metsässä. Se on virkistysalue, jossa voi pitää hauskaa ja seikkailla korkealle kiinnitettyjen köysien ja vaijerien avulla. Ikivanhojen puiden keskellä sijaitseva Forestal Park on uskomaton paikka, jossa voi viettää tavallisesta poikkeavan päivän upeassa luonnossa.

Las Lagunetasin suojellussa luonnossa sijaitseva teemapuisto

Forestal Park on Kanariansaarten suurin metsäseikkailupuisto. Kanarianmäntymetsässä sijaitseva aktiivisille matkailijoille tarkoitettu virkistysalue on täydellinen kohde viettää päivä luonnon helmassa. Puistossa on yli 90 puiden latvoihin sijoittuvaa tehtävää, kiipeilyseinä, köysisiltoja ja vaijeriratoja, joten siellä voi kätevästi kokeilla uusia urheilulajeja ulkoilmassa. Valittavana on useita kaikenikäisille ja eri kuntotasoille sopivia ratoja. Vierailijoiden kannattaa pukeutua mukavasti pitkiin housuihin ja lenkkitossuihin.

Offers
Parking
Is accessible
Localidad
La Esperanza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045