Güímarin pyramidit

Teneriffan pyramidipuisto

Teneriffan luoteisosassa on Güímarin pyramidien etnografinen puisto. Puisto on rakennettu kuuden porraspyramidin ympärille, joista jokainen on noin neljä metriä korkea ja joiden alkuperää ei täysin tunneta. Vierailijat saavat museossa tietoja eri puolilla maailmaa sijaitsevista pyramideista ja vanhoista sivilisaatioista, jotka ovat ne rakentaneet. Museossa on esillä myös kyseisten sivilisaatioiden käyttämiä veneitä – lähinnä siksi, että museon syntymiseen vaikutti merkittävästi merellisistä tutkimusmatkoistaan tunnettu Thor Heyerdahl.

Kävelyretkiä teemapuutarhoissa

Myös puistossa olevat puutarhat houkuttelevat vierailijoita: niihin voi tutustua valitsemalla jonkin monista teemakävelyistä. Myrkkypuutarhaan puolestaan on koottu 70 myrkyllistä kasvia kaikkialta maailmasta. Puistoon tutustumiseen kannattaa varata koko päivä – akkuja voi ladata puiston kahvilassa, josta on hienot näkymät pyramideille.

Catering
Offers
Parking
Is accessible
Localidad
Güímar
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045