Monkey Park Tenerife

Los Cristianosia lähellä oleva eläintarha, jossa kävijät voivat syöttää apinoita

Monkey Park on pieni eläintarha, joka sijaitsee eteläisellä Teneriffalla lähellä suurta Los Cristianosin matkailukohdetta. Se on ainoa apinoihin erikoistunut eläintarha Kanariansaarilla, ja se on ainoa laatuaan myös siksi, että kävijät voivat käydä häkeissä ja koskettaa ja syöttää eläimiä. Eläintarha on täydellinen paikka tutustua makiapinoiden ja titi-apinoiden leikkisään luonteeseen. Apinat voivat syöttötilanteessa kiivetä syöttäjän olkapäälle ja pään päälle lasten suureksi huviksi.

Apinoihin erikoistunut eläintarha Teneriffalla

Tutustu Monkey Parkin monipuoliseen apinavalikoimaan ja käy virkistävällä kävelyllä puutarhassa. Puutarhassa on varjoisia paikkoja, joissa kävijät voivat rentoutua. Eläintarhassa on makiapinoiden, simpanssien ja useiden erilaisten titi-apinalajien kaltaisten kädellisten lisäksi käärmeosasto ja valikoima eksoottisia lintuja. Voit esimerkiksi nähdä arapapukaijoja, kakaduja ja jopa tukaanin. Eläintarhassa on myös allas, jonka erillisissä osissa on krokotiilejä ja kilpikonnia ja jonka yli voi kävellä puusiltaa pitkin. Tässä hienossa eläintarhassa vietät hauskan päivän koko perheen kanssa.

Parking
Is accessible
Localidad
Los Cristianos
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045