Vatsalautailu la Baja del Ganadolla

Kesyttämättömiä aaltoja La Graciosan luoteisosassa Lanzarotella

La Baja del Ganadon vatsalautailukohde sijaitsee pienen La Graciosan saaren luoteisosassa Lanzaroten saaren pohjoispuolella. Tässä Las Conchasin rannan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa kohteessa on vaativat aallot, jotka liikkuvat avomeren suuntaan. Rannalta on myös upeat näkymät pienelle Alegranzan saarelle. Pääset La Baja del Ganadoon kulkemalla maastotietä pohjoiseen Caleta de Sebosta, joka on saaren pääkaupunki. Tämä tulivuorten ympäröimä ranta sopii kokeneille lautailijoille, mutta veteen meno on siellä helppoa. Aaltojen pauhussa voit tuntea Atlantin valtameren voiman.

Kokeneille vatsalautailijoille sopiva kohde

Baja del Ganadossa merenpohja on tuliperäinen ja erittäin vahvat aallot murtuvat oikealle. Aaltojen tuubi on lyhyt mutta erittäin voimakas, ja aallot iskeytyvät rannikkoon kovalla voimalla. Niinpä tämä kohde sopiikin vain kokeneille vatsalautailijoille. Täällä on säännöllisiä aaltoja ympäri vuoden, mutta paras kausi kestää syyskuusta toukokuuhun. Lautailuolosuhteet ovat parhaat nousuveden aikana etelä-, lounas- ja kaakkoistuulella aaltojen tullessa pohjoisesta, koillisesta ja luoteesta. Muistathan noudattaa varovaisuutta, sillä alueella esiintyy voimakkaita virtauksia aaltojen ollessa korkeita.

Localidad
La Graciosa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
8
259
13
262
10045