Vuoristopyöräilyreitti Gran Canarian lounaisosassa

Pyöräily Inaguan kukkuloilla

Nousupainotteisella reitillä on asfalttiteitä, päällystämättömiä teitä ja jyrkkiä metsäpolkuja. Se vie pyöräilijän Gran Canarian länsiosassa sijaitseville upeille Inaguan kukkuloille asti. Tällä luonnonsuojelualueella on yksi saaren parhaiten säilyneistä männiköistä. Sen vuoksi se sisältää osuuksia, joiden aikana pyörää on kannettava hartioilla. Ota tämä huomioon, ennen kuin päätät lähteä 70 kilometrin pituiselle reitille, jonka korkeuserot ovat yhteensä 1 770 metriä.

Saapuminen reitin päätepisteeseen Melonerasiin

Jätät sen jälkeen taaksesi Inaguan luonnonsuojelualueen mäntymetsät ja laskeudut pitkää tietä pitkin Gran Canarian sisäosien vaikuttavien laaksojen padoille, kuten Chiran tai Sorian pato. Pyöräilet täällä sekä asfalttiteitä että syvien notkojen polkuja pitkin Mogánissa sijaitsevalle Arguineguínin rannikolle asti. Viimeisellä osuudella pyöräilet maantiellä, jonka aikana voit nauttia maisemasta ennen kuin voit rentoutua reitin päätepisteessä Melonerasin rannalla.

Distance
70 km
Korkeus
1222 m
Slope
1770 m
Localidad
Reserva Natural Inagua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
2
257
13
262
10045