Vuoristopyöräilyreitti Teneriffan pohjoisrinteellä

Pyöräily leveillä teillä La Orotavan laaksoon asti

Tämä Santiago del Teiden La Esperanzasta alkava pitkä reitti kulkee Teneriffan pohjoisrinteellä. Heti alusta alkaen pyöräilet leveillä, mukavilla ja tasaisilla teillä kanarianmäntymetsien välissä. Ne antavat sinulle voimaa nousuun vuorenrinnettä pitkin saaren keskiosassa. Täällä kohoaa reitin korkein kohta 1 728 metrissä. Se antaa hyvän sysäyksen nopealle laskeutumiselle La Orotavan laaksoon ja La Calderan virkistysalueelle, jossa voit levähtää.

Näkymä Chinyeron tulivuorelle ja päätepiste Santiago del Teidessa

Voit tällä reitillä nauttia kilometrien ajan Teidesta ja sen upeasta pohjoisrinteestä. Viileämmän tuulahduksen jälkeen saavut San José de los Llanosin kylään El Tanqueen, jossa voit syödä, kerätä voimia ja kohdata viimeisen upean osuuden: Chinyeron tulivuoren laavapyrstöt, jotka ovat jäänne Teneriffan viimeisestä tulivuorenpurkauksesta yli vuosisata sitten. Reitti päättyy ihastuttavien mantelipuiden välissä Santiago del Teidessa.

Distance
50 km
Korkeus
756 m
Slope
1130 m
Restaurant
Localidad
La Esperanza

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
1
257
13
262
10045