Luonnollinen hyvinvointi Kanariansaarilla

Voimistu maailman parhaassa ilmastossa

Kanariansaaret ovat ihanteellinen kohde uudistua sisältä ja ulkoa poikkeuksellisissa olosuhteissa. Laajan hyvinvointikeskusten tarjonnan lisäksi saarilla on neljä terapeuttiseen käyttöön tarkoitettua luonnonvaraa, todellista ulkoilmakylpyä varten: vesi, ilma, aurinko ja hiekka.

Contenido

Saarten rehevä luonto ja pitkä kokemus hyvinvointimatkailusta tekevät niistä täydellisen paikan ladata akkuja yhdistämällä rentoutuminen unohtumattomaan lomaan. 

Contenido

D-vitamiini auttaa kalsiumin imeytymistä ja ehkäisee sairauksia, kuten osteoporoosia, verenpainetautia tai lihaskipuja. On osoitettu, että elimistö tuottaa D-vitamiinia auringonvalolle altistumisen jälkeen, ja siksi Kanariansaaret, joissa sademäärä on vähäinen ja auringonpaistetta on runsaasti, ovat täydellinen paikka olla hyvällä tuulella, onnellisena ja "vitamiinisoituneina". 

Contenido

Merivesi, ja erityisesti Atlantin vesi, sisältää kehossamme olevaa 89 alkuainetta sekä vitamiineja ja mikro-organismeja, jotka vapauttavat antimikrobisia ja hormonaalisia aineita, jotka imeytyvät ihoon ja parantavat sitä. Meressä uiminen parantaa iho-ongelmia, kuten aknea, ihotulehduksia ja haavoja, sekä auttaa poistamaan myrkkyjä ja rentoutumaan.

Contenido

Kanariansaarilla puhaltava merituuli on täynnä mineraalisuoloja ja negatiivisia ioneja, joilla on rentouttavia ja puhdistavia vaikutuksia, mikä tekee siitä erittäin hyödyllisen hengityselimille, sekä ravitsevat ihoa ja kosteuttavat sitä.

Contenido

Rantahiekka on kyllästetty merisuolalla, minkä vuoksi sitä käytetään useissa hyvinvointikeskusten hoidoissa. Auringon lämmittämä hiekka auttaa reuman, niveltulehdusten ja hermosäryn hoidossa. Lisäksi se on erinomainen luonnollinen kuorinta-aine ja paras pinta kävelyyn, verenkierron aktivoimiseen ja jalkojen voimistamiseen.

Contenido

Saaristossa on monia hyvinvointikeskuksia, joista löytyy uusimpia hoitoinnovaatioita sekä ammattimainen ja helposti lähestyttävä hoitohenkilökunta, mikä on tehnyt alueesta suositun terveydenhoidon ja levon kohteena. Monissa keskuksissa hyödynnetään saarten luonnosta saatavia ainesosia sekä muita tekniikoita, tarjoten parhaita mahdollisia hoitoja ja käsittelyitä. 

Neljä virkistävää hoitoa Kanariansaarten luonnonmukaisilla ainesosilla.

Contenido

Kanariansaarten vulkaaniset maat, joissa on runsaasti geotermisiä vesiä, mineraaleja ja hivenaineita, ovat perustana yhdelle tunnetuimmista hoitomuodoista. Suoraan keholle levitetty savi parantaa ihon ulkonäköä ja lieventää niveltautien oireita, tulehduksia tai suonikohjuja.

Contenido

Tässä terapiassa käytetään meren eri aineksia yhdessä tai erikseen: vettä, levää, mutaa ja muita merestä saatavia ainesosia. Keskukset, jotka tarjoavat tätä hoitoa, noutavat käytettävän veden läheltä rantaa, steriloivat ja lämmittävät sen käytettäväksi kylvyissä, suihkuissa tai painesuihkuissa. Niiden avulla lievennetään stressiä, edistetään verenkiertoa ja poltetaan kehossa olevaa rasvaa. Lisäksi hoidosta saadaan muitakin hyötyjä.

 

Contenido

Kanariansaarilla luonnollisesti kasvava ja ilmastonsa ansiosta saarilla laajalti käytetty aloe vera on erittäin laadukasta. Tässä erittäin tehokkaassa koko kehon puhdistuksessa käytetään sekä maitoa että kasvovettä. Se sisältää kuorinnan, rentouttavat kääreet ja hieronnan, joissa hyödynnetään aloe veran parantavia ominaisuuksia.

Contenido

Viiniterapia on hoito, jossa hyödynnetään rypäleiden ja viinin antioksidanttisia ominaisuuksia, joiden avulla iho voidaan syväpuhdistaa, uudistaa ja ravita. Tulokset näkyvät sekä kasvoilla että vartalolla. Olipa kyseessä lämpökylpy, kääreet tai kuorinta, rypälemehua levitetään iholle sen ominaisuuksien hyödyntämiseksi. Hoidolla on selkeä "anti-aging" vaikutus.