Aktiiviloma Kanariansaarilla

Aktiiviloma Kanariansaarilla

Kanariansaaret ovat kuuluisia upeista hienoista hiekkarannoistaan ​​ja kristallinkirkkaasta vedestä, mutta saaret tarjoavat paljon muutakin kuin aurinkoa ja hiekkaa. Saarten kauniista luonnosta löytyy metsiä, vuoria, polkuja, rotkoja, rantoja, riuttoja ja kirkasta taivasta, jotka kutsuvat liikkumaan, urheilemaan, rentoutumaan, pitämään hauskaa sekä seikkailemaan.

00:00
Título
Extremesfäärireservaatti
Vídeo
Póster
Reserva de la Extremosfera
Reserva de la Extremosfera
Tipo
Ancho completo
Título

Surffausta parhailla aalloilla

Imagen
Kitesurf en playa de la Barca
Kitesurf en playa de la Barca
Contenido

Yli 1500 kilometriä pitkän rantaviivan ansiosta on helppo käydä useilla rannoilla saman päivän aikana ja löytää parhaat aallot. Pitkien aurinkoisten päivien, tasaisen tuulen, keväisen sään, veden lämpötilan ja Kanarian erityisen maantieteellisen sijainnin ansiosta saaret ovat yksi maailman parhaimmista paikoista harrastaa surffausta, purjelautailua, bodyboardingia, leijalautailua, melomista ja muuta vesiurheilua. Tästä syystä myös sadat ammattilaiset tulevat Kanariansaarten rannoille etsimään parhaita kilpailupaikkoja.

Título

Sukella luonnonsuojelualueilla

Imagen
Submarinista entre un banco de peces
Submarinista entre un banco de peces
Contenido

Kanariansaarten vulkaaninen ja värikäs merenpohja tarjoaa sukelluksen harrastajille poikkeuksellisen luonnonnäyttelyn. Alueen merenpohja on yksi monimuotoisuudeltaan rikkaimpia maailmassa. Kanariansaarilla on kolme merensuojelualuetta, joiden avulla vaalitaan vesien puhtautta ja laatua, ja jotka tunnetaan maailmanlaajuisesti läpinäkyvästä vedestään, joka mahdollistaa jopa 30 metrin näkyvyyden. Kanariansaaret on todellinen sukellusparatiisi lukuisine sukelluskouluineen ja kohteineen. 

Título

Golfia ammattilaiskentillä

Imagen
Buenavista Golf, Tenerife
Buenavista Golf, Tenerife
Contenido

Kanariansaarilta löytyy erittäin tasokkaita golfkeskuksia ja kenttiä kaikille tasoituksille. Niitä ovat suunnitelleet maailmanmestarit ja tunnetut arkkitehdit. Saarten ilmasto mahdollistaa golfista nauttimisen vuoden kaikkina kuukausina, kaikilta saarilta löytyy golfkenttä peliin uppoutumista varten ja arjesta irtautumiseen. Muutaman onnistuneen lyönnin jälkeen on sekä aloittelijoiden että ammattilaisten mukava rentoutua rannalla. 

Título

Purjehdusta täysin purjein

Imagen
Turismo activo - navegacion
Turismo activo - navegacion
Contenido

Kautta historian Kanariansaaret ovat toimineet tärkeänä satamana poikkeuksellisen maantieteellisen sijaintinsa ja ympärivuotisen hyvän ilmastonsa ansiosta. Saaret tunnetaan myös Atlantin moottorina pasaatituulien takia. Tästä syystä saarilla on lukuisia kouluja ja keskuksia lähes kaikkien vesiurheilulajien harrastamiseen. Tosin kenties helpoin tapa kokea Kanariansaarten valtameren mahtavuus on yksinkertaisesti nousta purjeveneeseen ja antautua meren vietäväksi. 

Título

Urheilua luonnossa

Imagen
Deportes-Escalada
Deportes-Escalada
Contenido

Leudon ilmastonsa, pitkien päiviensä ja luonnonrikkauksiensa ansiosta Kanariansaaret ovat kuin luodut luonnossa liikkujille. Kanariansaarilla on lukuisia maastopyöräily-, kiipeily-, patikointi-, suunnistus-, varjoliito- ja pyöräilyreittejä, jotka ovat ihanteellisia myös extreme-urheilun ja adrenaliinin ystäville tasosta riippumatta.

Título

Huvitteluvaihtoehtoja Kanariansaarilla

Imagen
Banner turismo activo en las Islas Canarias.
Banner turismo activo en las Islas Canarias.