Purjehdus avomerellä

Purjehdus Kanariansaarilla

Avomerellä purjehtiminen on kosketusta luontoon sen puhtaimmassa muodossaan. Se on ainutlaatuinen kaikilla aisteilla elettävä kokemus, johon Kanarian vesistö tarjoaa parhaan mahdollisen ympäristön. Maantieteellisen sijaintinsa ja hyvän ilmastonsa vuoksi Kanarian saaristo tarjoaa poikkeukselliset olosuhteet purjehdukselle, mikä on ollut koko maailman tietoisuudessa satojen vuosien ajan.

17:23
Título
El mar de los Alisios
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
00:00
Título
The trade wind seas
Vídeo
Póster
el mar de los alisios
el mar de los alisios
Tipo
Ancho completo
Contenido

Pasaatituulet

Nämä Atlantin moottorina tunnetut tuulet ovat puhaltaneet laivojen purjeisiin vuosisatojen ajan ja vieneet niitä eteenpäin valtameren vesiä auraten. Nimi tulee latinalaisesta sanasta alis, joka tarkoittaa sileää ja kuvaa pehmeää ja pidättyväistä luonnetta. Tuulet ovatkin tasaisia ja säännöllisiä eivätkä liian voimakkaita. Ne ovat ihanteellisia täydelliseen purjehdukseen. Niiden ansiosta voi tehdä rauhallisen purjehduksen perheen kanssa avomerelle ja tuntea tuulen tasaisen kyydin.

Contenido

Pitkä merenkulun perinne

Kanariansaarilla on luonteensa vuoksi satoja vuosia pitkät merenkulun perinteet. Saaret ovat merkittävien vesiurheilun mestarien kehto. Niiltä löytyy paljon moderneja vesiurheilukeskuksia, joiden avulla vesillä on kasvanut monia olympiamitalisteja. 

Monilla purjehdusluokilla, kuten Finn, 470, Flying Dutchman, Soling, Tornado, Star, Laser tai La Vela Latina on syvät juuret ja perinteet saarilla. Näin ollen alueelta löytyykin paljon kouluja ja päteviä ohjaajia, joiden avulla oppia ja täydentää omaa osaamista.
 

Contenido

Tärkeimmät tapahtumat 

Suuri osa Kanariansaarilla purjehdusta harjoittavista keskuksista on säätiöiden tukemia, joten urheilutapahtumat ovat hyvin yleisiä. Saarilla järjestetään muun muassa ARC (Atlantic Rally for Cruisers), S.A.R. mestaruus, Trofeo Princesa de Asturias sekä monia kansallisia mestaruuskilpailuja.

Imagen
navegación - imagen tarjeta
navegación - imagen tarjeta