Ulkourheilua saarilla

Ulkourheilua Kanariansaarilla

Kanarian saaristo on todellinen paratiisi extreme-urheilulle, ulkoilmaseikkailulle tai luonnossa liikkumiselle. Ilmaston tarjoamien etujen, keskilämpötila vaihtelee 19 ja 24 asteen välillä vuoden ympäri, saarten korkeuserot ja vuorinen maisema kutsuvat urheilemaan maalla, merellä ja ilmassa. Tämä on kestävä, terveellinen ja luontoa kunnioittava tapa nauttia Kanariansaarten upeasta ympäristöstä.

Contenido

Pyöräily

Kanariansaarilla on valtavasti erilaisia maastoja pyöräilyyn: vuoristoteitä, metsien siimeksessä kulkevia reittejä, karuja maisemia, tuliperäisiä alueita ja kaikenlaisia ​​kumpuilevia maastoja, joissa polkupyörä on täydellinen kumppani upeiden paikkojen tutkimiseen. 

Saarilta löytyy täydelliset reitit kaikenlaiseen pyöräilyyn; maantiepyöräilyyn, maastopyöräilyyn tai niiden yhdistelmään. Reittejä löytyy kaiken tasoisille pyöräilijöille aloittelijoista ammattilaisin, jotka voivat tulla saarille osallistumaan johonkin monista vuosittain järjestettävistä kilpailuista. Varusteita polkemiseen ei tarvitse tuoda mukanaan, koska pyöriä ja muuta tarvittavaa materiaalia on saatavilla vuokraamoista ja hotelleista, jotka tarjoavat vierailun ajaksi vuokrattavia polkupyöriä.
 

Título

Nauti pyöräilystä luonnon siimeksessä

Imagen
37:43
Título
Extremosfera, Trail Running
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
00:00
Título
Maastojuoksu - Extremesfäärireservaatti
Vídeo
Póster
Deportes-Poster-Trail
Deportes-Poster-Trail
Tipo
Ancho completo
Contenido

Varjoliito

Jatkuvat pasaatituulet saarten korkeilla paikoilla ja keskikorkeudella mahdollistavat lennon parhaissa olosuhteissa ympäri vuoden. Kanariansaarilla on paljon kohtia, joista voi lähteä liitoon. Vaikka ei tarvitse olla ammattilainen nauttiakseen näistä lennoista, on tärkeää ottaa yhteyttä johonkin monista alan yhdistyksistä tai kouluista, jotka voivat tarjota parasta mahdollista tietoa varjoliidosta saarilla. Täydellinen kokemus, joka tarjoaa unohtumattomia näkymiä.

Imagen
Contenido

Vuorikiipeily

Kanariansaarten tuliperäinen maasto tekee siitä erinomaisen kaikenlaisen kiipeilyn harrastamiseen. Saarilla voi harrastaa vuorikiipeilyä, seinäkiipeilyä, niiden sekoitusta tai urheilukiipeilyä. Pienelle alueelle mahtuu suuri määrä kiipeilyyn sopivia sekä muodoltaan että koostumukseltaan erilaisia kalliomuodostelmia, mikä mahdollistaa harjoittelun erityyppisillä pinnoilla saman päivän aikana. On tärkeää muistaa, että reittejä on kaiken tasoisille kiipeilijöille aloittelijoista ammattilaisiin. 

Contenido

Suunnistus

Kanariansaarten kauniiden luonnonalueiden monimuotoisuus antaa lisäarvoa monelle ulkourheilulajille, kuten suunnistus. Saarten pinnanmuodostus on todellinen haaste tämän lajin intohimoisille harrastajille, joiden määrä kasvaa koko ajan. Pitkät rinteet, erilaiset maastotyypit ja niiden korkeuserot ovat johtaneet siihen, että saarilla liikkumista varten on tehty paljon erilaisia karttoja. 

Contenido

Polkujuoksu

Ei ole epäilystäkään siitä, että Kanariansaarille tulevat polkujuoksijat ovat todella onnekkaita, kun he voivat käyttää saarten tarjoamia kauniita reittejä. Reiteiltä voi tehdä löytöjä joka askeleella. Tästä syystä Kanariansaarista on tullut kuuluisien kansainvälisten kilpailujen näyttämö kuten Transvulcania, joka on järjestetty vuodesta 2009 La Palmassa, tai vaativa Transgrancanaria, joka ylittää saaren pohjoisesta etelään ja on yksi lajin tärkeimmistä tapahtumista maailmassa.

Imagen