Golfia ympäri vuoden

Kanariansaaret ovat täydellinen paikka golfin pelaamiseen. Tästä syystä monet lajin ystävät, sekä ammattilaiset että aloittelijat, tulevat saarelle vuodesta toiseen. Saarten upeat maisemat ja ainutlaatuiset luonnonalueet, leuto ilmasto koko vuoden ympäri ja lähes jatkuva auringonpaiste ovat vain muutamia paikan tarjoamista eduista muihin kohteisiin verrattuna.

00:00
Título
Open 365 - Golfia Ympäri vuode
Vídeo
Póster
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Open 365 - Golf todo el año - Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Contenido

Ammattilaiskentät 

Kanariansaarilla on monia golfklubeja ja useita Euroopan parhaimmista golfkentistä. Monen suunnitteluun ovat vaikuttaneet maailmanmestarit Severiano Ballesteros ja José María Olazábal. Jotkut taas ovat tunnettujen arkkitehtien Juan Catarineun, Blake Stirlingin ja Marco Martínin suunnittelemia. 

Modernilla infrastruktuurilla ja palveluilla varustetut kentät sulautuvat saumattomasti ympäristöönsä ja niiltä löytyy mailapoikia, golfkärryjä ja ohjaajia kaiken tasoisille pelaajille. Pelaajan tasoituksella ei ole väliä, kenttiä löytyy myös aloittelijoille. Joillain kentillä radat ovat leveitä ja korkeintaan 110 metriä pitkiä. Silti niillä on myös esteitä kuten lampia, bunkkereita ja kasvillisuutta.

Imagen
Buenavista Golf, Tenerife
Buenavista Golf, Tenerife
Título

Paranna tasoitustasi Kanariansaarilla

Imagen
Banner campos de golf en las Islas Canarias.
Banner campos de golf en las Islas Canarias.
Contenido

Loistava sijainti 

Saarten golfkentät sijaitsevat yleensä upeiden hotellien yhteydessä. Siten lepo ja urheilu voidaan yhdistää täydentämään toisiaan ilman pitkiä välimatkoja. Pelien ohessa voi piipahtaa kylpylässä, täysin varustetulla kuntosalilla tai yksityisellä rannalla, johon on suora pääsy hotellilta.

Kanariansaarten golfmatkan suunnitteleminen kuukausia etukäteen on mahdollista ilman, että tarvitsee pohtia sääennusteita mihin tahansa vuodenaikaan.
 

Contenido

Treffit parhaimpien ammattilaisten kanssa 

Kanariansaarten hyvän infrastruktuurin, etuoikeutetun ilmaston ja korkeatasoisten kenttien ansiosta saarilla järjestetään monia kansainvälisiä turnauksia ja mestaruuksia vuodesta toiseen. Kentillä voi usein törmätä suuriin golfammattilaisiin harjoittelemassa tai tavoittelemassa voittoa jossain saaristossa järjestettävässä turnauksessa. 

Contenido

Paljon enemmän kuin golf

Kanariansaaret tarjoavat laajan valikoiman vapaa-ajan toimintaa ja ravintoloita rentoutumiseen urheilun jälkeen tai juhlimaan suurta voittoa. Vaihtoehtoja on useita ja ne täydentävät toisiaan. Saarista voi nauttia myös esimerkiksi patikoimalla, pyöräilemällä tai katamaraanilla purjehtimalla delfiineitä ja valaita etsien. Golfin pelaamiseen Kanarialla sisältyy paljon muutakin kuin kentällä olo. Loma saarilla on täydellinen sekoitus urheilua, lomaa ja kauniita maisemia.