Hiekkarannat

Erinomaisen ilmastonsa takia on vaikea ajatella Kanariansaaria ilman, että mieleen tulee mielikuva upeasta rannasta, jossa voi pulahtaa puhtaaseen tyyneen veteen ja upottaa jalat hiekkaan nauttien auringosta, yllä kirkas ja pilvetön taivas. Tämä on mahdollista saariston yli 1500 kilometrin pituisella rantaviivalla, jossa on runsaasti erilaisia ​​rantoja jokaiseen makuun.

02:05
Título
Playas de las Islas Canarias
Póster
Costa y Playa - Poster - Video Playas
Costa y Playa - Poster - Video Playas
Tipo
Ancho completo
Contenido

Rannat ympäri vuotiseen nautintoon

Kanariansaarilla on yli 500 rantaa, jotka ovat kaikki erilaisia ja ainutlaatuisia. Rantoja on koskemattomia, urbaaneja, perheille sopivia, esteettömiä, syrjäisiä... Saarilla on loputtomia rantoja pitkiä kävelyretkiä varten ja pieniä rantoja, joissa voi maata ja rentoutua auringossa, sekä rantoja, joilla voi harrastaa erilaisia urheilulajeja, joko ratsastaa aalloilla tai tutkia merenpohjaa. Rannat ovat erivärisiä, niitä on vaaleahiekkaisia, valkoisia, punaisia ja tietysti yllättäviä mustia, kiiltävää hiekkaa olevia tuliperäisiä rantoja. Saarten rannoista voi nauttia vuoden ympäri, koska lämpötila on leuto kaikkina vuodenaikoina, ja aurinko paistaa vuoden aikana yli 3000 tuntia. 

Título

Meren täydeltä vaihtoehtoja nauttimiseen

Imagen
Imagen
Contenido

Syö rannan läheisyydessä 

Kun ruoka-aika lähestyy, voi rantojen tapaan valita useista eri vaihtoehdoista: istahtaa terassille nauttimaan tapaksia, mennä rantabaariin syömään simpukoita vihreällä mojo kastikkeella tai mutustella paistettuja pikkukaloja. Valinnanvaraa riittää, sillä rannoilta löytyy mereneläväisravintoloita, kalaravintoloita ja kansainvälistä ruokaa tarjoavia sekä herkkupuoteja. Kanarian ruoka on koukuttelematonta, mutta erittäin maukasta ja se on tulosta eri kansojen tuomasta sekoituksesta, minkä seurauksena alueella on syntynyt oma gastronominen kulttuuri, joka perustuu erittäin laadukkaisiin raaka-aineisiin. 
Kalan ystävien kannattaa maistaa joitain alueen arvostetuimmista meren antimista, kuten cherne, vieja tai salema.  Ei kannata myöskään unohtaa monin eri tavoin valmistettua mustekalaa, yhtä keittiön tähdistä: haudutettuna, salpicón salaatissa tai paistettuna. Lisäksi yksi tyypillisimmistä ruuista on perinteinen ropa vieja. Näiden lisäksi kannattaa maistaa marinoitua tonnikalaa tai kalavuokaa, kahta perinteistä kalaruokaa. Niitä voi nauttia missä tahansa Kanarian rannikon kalastajakylistä.

Contenido

Vesiaktiviteetit 

Kanariansaarten puhtaat ja läpinäkyvät vedet kutsuvat uimaan mihin aikaan päivästä tahansa kaikkina vuodenaikoina, ja ne ovat ihanteellisia vesiurheilun harrastamiseen. Jos vesiurheilu kiinnostaa, saarilla on monia kouluja ja keskuksia, joissa voi harrastaa surffausta, purjelautailua, leijalautailua, purjehdusta tai vesihiihtoa. Saarilla voi tutustua uuteen lajiin tai kehittää omaa tekniikkaa ja tyyliä. Alueella hallitsevat pasaatituulet ovat täydelliset näille lajeille. Lisäksi läpinäkyvät vedet yhdessä ainutlaatuisen merenpohjan kanssa tekevät Kanariansaarista täydellisen kohteen myös sukeltajille kaikkialta maailmasta.

Contenido

Unohtumattomia auringonnousuja ja -laskuja

On vaikeaa löytää romanttisempaa hetkeä kuin auringonnousu tai -lasku meren rannalla. Kanariansaarilla näkymää voi ihailla rannalla eturivin paikalta kääntämällä katse horisonttiin, missä aurinko sulaa mereen luoden uskomattoman valon, varjon ja värien näytöksen. Huikea paletti okraa, punaista, oranssia ja vaaleanpunaista, joiden sävyt loistavat taivaalla. Ja mikä parasta, auringonlaskut ja auringonnousut ovat yhtä upeita millä tahansa saarten rannalla.

Imagen