Las Conchasin ranta

Ihastuttava alue ja loistava uimaranta

Lanzaroten vieressä oleva La Graciosa on Kanariansaarten asukasmäärältään pienin saari. Tämä on koillisosan todellinen piilotettu aarre, ja Las Conchas on uimaranta, jolta löytyy jopa liikaa houkutuksia, jotta sen voisi jättää välistä. Vaikka matka täytyy taittaa kävellen suurimmasta kaupungista noin 45 minuutissa tai pyörällä noin 20 minuutissa, aistisi ovat ikuisesti kiitollisia saapuessasi tälle vaaleahiekkaiselle rannalle ja voidessasi nauttia alati muuttuvasta meren sinestä. Ja jos teet varauksen riittävän ajoissa, rannalle pääsee jopa nelivetoisella taksilla, joka on yksi harvoista saarella sallituista ajoneuvoista. Kulkuvälineellä ei ole niin väliä, kunhan vain pääset perille.

Vaaleahiekkainen ranta näkymillä Alegranzan ja Montaña Claran saarille

Miellyttävän kävelymatkan jälkeen Caleta de Sebosta Las Conchas -rannalle pääseminen ja lepääminen sen lämpöisellä hiekalla Atlantin maisemista nauttien, ovat todellisia nautintoja. Kävelyreitti kulkee helpon, puoliksi aavikoituneen maaston halki. Jatkuvan auringonpaisteenvuoksi uinti on etusijalla, mutta aallot voivat olla hyvinkin voimakkaita, jolloin uiminen ei ole suositeltavaa. Näkymät Alegranzan ja Montaña Claran saarille, simpukat, joiden mukaan ranta on nimetty, eristyneisyys, puhtaus ja vapauden tunne ovat asioita, joiden takia haluat palata takaisin jo seuraavana päivänä.

Pituus
610 m
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
HLBTI
¡Aviso!
Uimisessa noudatettava varovaisuutta
Localidad
La Graciosa
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
8
10
262
10045