Playa Santa Cruz de La Palma

Uusi vanha ranta

Virallisesti huhtikuussa 2017 vihitty musta vulkaaninen hiekkaranta sijaitsee entisen historiallisen Caleta del Varaderon rannan paikalla. Ranta on 1.200 metriä pitkä ja 50 metriä leveä. Viimeaikaisen rannan uudistuksen myötä se ulottuu taas Atlantin valtamerelle, mikä ei ollut mahdollista rantakadun rakentamisen jälkeen vuonna 1949.

Kaikki palvelut perheille

Aurinkovarjojen, suihkujen ja wc-tilojen lisäksi tämä ranta sopii erityisesti perheille lempeiden aaltojensa, helpon pääsyn ja useiden urheilumahdollisuuksiensa ansiosta. Täällä voi pelata esimerkiksi lentopalloa tai rantajalkapalloa. Se on suosittu paikka purjelautailuun, leijalautailuun ja siipisurffaukseen.

Pituus
414 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Localidad
Santa Cruz de La Palma

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
5
9
262
262
10045