Meloneras

Suosittu ranta

Lähes 500 metriä pitkä ja 75 metriä leveä ranta on yksi Fuerteventuran suosituimmista, koska se sijaitsee vain muutaman metrin päässä vaikuttavista Maspalomasin dyyneistä. Paikalle pääsee San Bartolomé de Tirajan keskuksesta. Sitä ympäröi kaunis kävelykatu, jolta löytyvät kaikki turistialueelle tyypilliset palvelut, kuten ravintolat, kaupat ja baarit, joissa voi nauttia drinkin.

Majakan jakamat

Vaikka ranta ei ole yhteydessä Maspalomasin rannan kanssa, koska niitä erottaa majakka, yhtyvät nämä kaksi rantaa laskuveden aikaan, jolloin kävely niiden välisellä alueella on mahdollista ja mukavaa. Rannan palveluita ovat aurinkotuolien vuokraus, hengenpelastajat, suihkut ja wc.

Pituus
283 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Public transport
Sin vigilancia
Rauhalliset vedet
Localidad
Meloneras

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045