Famaran ranta

Kultahiekkainen ranta Lanzaroten luonnonpuistossa

Lanzaroten saaren luoteisosassa sijaitsee viiden kilometrin mittainen, kultahiekkainen Famaran ranta. Ranta sijaitsee Chinijon saariston luonnonpuistossa La Caleta de Famaran kalastajakylän ja Famaran vaikuttavien rantakallioiden välissä. Ranta näyttäytyy kaikessa komeudessaan laskuveden aikaan, jolloin vesi muodostaa hiekkaan ohuen kalvon, joka heijastaa taivaan ja kalliot valtavan peilin tavoin. Mikäli laskuvesi osuu samaan aikaan auringonlaskun kanssa, kävijät voivat ikuistaa maalauksellisen ja yhden Kanariansaarten tunnuskuvallisimman postikorttimaiseman La Graciosan saaren piirtyessä taivaanrantaan.

Urheiluranta Caleta de Famaran vieressä

Famaran ranta on kesytön urheiluranta, joka sopii erinomaisesti vesiurheiluun, kuten surffaukseen, bodyboardingiin, purjelautailuun ja leijasurffaukseen. Rannalla voi harrastaa myös ilmaurheilua, kuten mennä nousuvarjon kyytiin tai lähteä riippuliitämään Famaran kallioilta. Laskuveden aikaan pakeneva meri muodostaa valtavia matalia ja tyyniä lammikoita pitkin rantaa, minkä ansiosta ranta soveltuu erinomaisesti auringonpaisteessa rentoutumiseen sekä rannan ihmeisiin tutustumiseen pitkillä kävelyillä meren rannalla. Mikä olisikaan parempi tapa päättää rannalla vietetty päivä kuin kala-aterian parissa jonkin La Caleta de Famaran kalastajakylän ravintolan terassilla.

Pituus
6 km
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Viento
Oleaje fuerte
HLBTI
Localidad
Teguise
Uimisessa noudatettava varovaisuutta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
3
9
262
262
10045