Playa Honda

Rauhan paratiisi Arrecifen ja Puerto del Carmenin välillä

Honda -ranta on strategisella paikalla Puerto del Carmenin ja Arrecifen välissä. Se sijaitsee kahden Lanzaroten vilkkaimman paikan välissä, mutta siitä huolimatta se on rauhan ja irtautumisen paratiisi. Ranta on lähes kaksi kilometriä pitkä ja sillä on kävelykatu, jolla monet harrastavat urheilua hengittääkseen raitista ilmaa ja nauttiakseen meren äärettömyydestä. Rannan vedet ovat yleensä tyyniä huolimatta siitä, että paikka on tuulinen. Tosin tuuli on yleensä tasaista eikä myrskyisää. Tästä syystä tämä alue tarjoaa erinomaiset olosuhteet purjelautailuun ja muihin vesiurheilulajeihin.

Playa Hondan alue

Ranta sijaitsee Lanzaroten lentokentän vieressä, Playa Hondan alueella. Tätä asuinaluetta alettiin rakentaa noin 40 vuotta sitten ja siitä on tullut yksi Lanzaroten suosituimmista. Se halutiin perustaa keskeiselle, mutta kuitenkin rauhalliselle paikalle ja riittävän kauas Puerto del Carmenista, joka on yksi saaren vilkkaimmista alueista. Alueella on lukuisia baareja ja ravintoloita.

Pituus
1333 metros de largo y 85 de ancho
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Solo en verano
Viento
Rauhalliset vedet
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
3
9
262
10045