Charco verde

Luonnon ympäröimä ranta La Palmassa

Charco Verden ranta sijaitsee La Palman lounaisosassa vain kahden kilometrin päässä Puerto Naosista. Luonnon ympäröimä ranta on paras ranta lapsille, jos haluaa kuitenkin nauttia maalaismaisemista. Rantakallioiden ja banaaniplantaasien ympäröimässä viihtyisässä poukamassa on tyyni meri, joten koko perhe voi nauttia vedestä ja hiekasta. Charco Verdeen on hyvät maantieyhteydet, ja paikan päällä on pysäköintialue.

Helppopääsyinen poukama, jossa on rantabaari

Charco Verden ranta on 150 metrin pituinen ja tarjoaa snackbaarin ja terassin, jossa on myytävänä ruokaa ja juomaa. Helppopääsyisellä rannalla on luiskia ja kulkuteitä, joten se soveltuu lastenrattaille ja liikuntarajoitteisille. Tämän La Palmassa sijaitsevan poukaman palveluihin kuuluvat myös ulkosuihkut. Charco Verdessä tunnit kuluvat nopeasti lasten ja aikuisten ottaessa kaiken irti lomastaan.

Pituus
150 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
5
9
262
262
10045