Taurito

Ranta monine palveluineen

Tämä Mogánin kunnassa sijaitseva 160 metriä pitkä ja 30 metriä leveä ranta tarjoaa kaiken, mitä perheen kanssa päivän viettämiseen tarvitsee. Tältä alueelta löytyy paljon hotelleja ja hiekan äärellä on paljon palveluja, kuten aurinkovarjojen ja rantatuolien vuokraus, suihkut, ravintoloita ja lukuisia vaihtoehtoja vesiurheilun harrastamiseen.

Piilotettu salaisuus

Uteliaimmille matkailijoille tämä saaren alue tarjoaa piilotetun aarteen. Vuoroveden aikaan rannan eteläosaan ilmaantuu uusia merialueita, joilla voi vierailla ja joista valokuvauksen ystävät voivat nauttia ottamalla kauniita kuvia etenkin auringonlaskun aikaan, kun auringonsäteet heijastuvat kultaisesta hiekasta ja kirkkaasta vedestä.

Pituus
160 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Taurito

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
Tagit
Etiquetas
2
9
262
262
10045