Antequeran ranta

Villi ranta Anagan maaseutupuistossa, Teneriffalla

Teneriffan koillisosassa sijaitsevassa Anagan maaseutupuistossa on lukuisia uintipaikkoja. Koska Antequeran rannalle on vaikea päästä jalan, se on säilyttänyt maineensa nudistien paratiisina ja tarjoaa kauniit maiset ja upeat näkymät. Monet rannan uimareista tosin saapuvat sen kultaiselle, vulkaaniselle hiekalle mukavasti veneellä. Joka tapauksessa erityisesti kesäkuukausina tyyni meri tekee retkestä tälle erityiselle koskemattomalle rannalle erittäin suositeltavaa.

Mene veneellä Santa Cruz de Tenerifen koskemattomalle rannalle

Patikointi rannalle edellyttää kohtuullisen hyvää kuntoa. Vaivan palkintona? Korvaamattomat näkymät. Jätä auto Igueste San Andrésiin, josta lähtee kaksi suosittua reittiä. Polkujen varsilla on kanjoneita sekä jyrkkiä ja vaikeampia kohtia, mutta polut johdattavat Antequeraan noin kolmessa tunnissa. Monet valitsevat paluumatkalle veneen, mutta päätitpä niin tai näin, Antequera on ansaitusti yksi saaren kuuluisimmista rannoista.

Pituus
400 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Santa Cruz de Tenerife
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä käytä saippuaa rannan sisäänkäynnin yhteydessä olevissa suihkuissa.
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
- Lemmikkieläimet ovat kiellettyjä useimmilla rannoilla. Jos otat lemmikin mukaan, varmista, että se on sallittua.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...) tai harjoita häiritsevää toimintaa kuten pallopelejä.
1
9
262
10045