Hääjuhlat Kanariansaarilla

Hääjuhlat Kanariansaarilla

Kanariansaarten monipuolista ja yllättävää ympäristöä on nautinto tutkia kumppanin kanssa. Yhä useammat ihmiset eri puolilta Eurooppaa ovat kiinnostuneita järjestämään hääjuhlansa saarilla. Ympärivuotisen lempeän säätilan, upeiden maisemien ja erinomaisen ja modernin infrastruktuurinsa ansiosta häät Kanariansaarilla ovat ainutlaatuiset.

15:26
Título
Bodas en las Islas Canarias
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Hääilmapiiri 

Tämä viehättävä ja paratiisimainen ympäristö löytyy muutaman tunnin lentomatkan päässä Euroopan johtavista kaupungeista. Saarilla vallitsee rauha ja rento tunnelma sekä kesäinen ilma, eli ne ovat erinomainen paikka häiden viettoon. Kanariansaarilla on suuri määrä erilaisia paikkoja, joissa hääjuhlat voidaan järjestää. Näistä erityisimpiä ovat esimerkiksi kanarialaisen taiteilijan César Manriquen suunnittelema Jameos del Agua Lanzarotella, monet puutarhat, kuten Gran Canarian La Marquesa ja upeat luonnonalueet, kuten Mirador de La Peña El Hierron saarella. Näissä paikoissa pidetyt häät ovat unohtumattomat.

Contenido

Romanttisimmat paikat 

Kaikilla saarilla, vaikka ne eroavatkin toisistaan, on jotain yhteistä: kätkettyjä aarteita ja taianomaisia upeita paikkoja, jotka uhkuvat romantiikkaa ja valloittavat vierailijansa. Tällaisia ovat esimerkiksi näköalapaikat, kuten Gran Canarian Tamadaba, josta voi ihailla auringonlaskua, vuosituhansia vanhat metsät, jotka ovat ihanteellisia patikoinnille, kuten Garajonayn kansallispuisto, tai luonnonaltaat, vesiputoukset ja tietysti kauniit luonnonhiekkarannat, kuten Teneriffan Benijo tai Fuerteventuran Corralejo, upeine valkoisine hiekkadyyneineen. Rakastettavia paikkoja rakastua.

Imagen
Caletón Blanco
Caletón Blanco
Contenido

Matkoja pariskunnille

Kanariansaarilla on kaikenlaisia ​​aktiviteetteja pariskunnille kuherruskuukautta varten, sekä mieleenpainuvan ystävänpäivän tai hääpäivän viettoon. Lyömättömät luonnonpuistot, lempeä ympärivuotinen sää ja parhaat juhlapaikat sekä erinomainen infrastruktuuri: upeat hotellit, huvilat ja kylpylät yhdessä tarjoavat parhaan mahdollisen tavan viettää vapaa-aikaa ja rentoutua. Paratiisimainen ympäristö viettää ainutlaatuista aikaa yhdessä kumppanin kanssa ja unohtaa kaikki muu.