Kanariansaaret odottavat sinua

Atlantin valtameren kahdeksan saarta, joilla voi irrottautua arjesta, päästä eroon rutiineista ja joilta voi palata uudella energialla. Tutustu saarten tuliperäiseen luontoon, rentoudu paratiisirannoilla, sukella muinaisiin metsiin, anna katseesi lipua huimaavien rotkojen ja kallioiden yli, rentoudu ja uppoudu kristallinkirkkaisiin vesiin ...

Contenido

Nauti erilaisista ainutlaatuisista maisemista ja koe loputtomia elämyksiä. Ai niin, muista myös gastronomia, perinteinen ja uusi, arvostettujen kokkien johdolla. Älä myöskään unohda tutustua saarten arvokkaaseen historiaan ja perinteisiin sekä muinaisten uudisasukkaiden ja nykyisten asukkaiden kulttuureihin. Ja mikä parasta: voit tulla milloin haluat, mihin aikaan vuodesta tahansa. Näillä saarilla on ikuinen kevät. Täällä on maailman paras ilmasto. Tule kokemaan tämä kaikki itse.

 

 

00:00
Título
Sinun on tultava tänne - Kanariansaaret
Vídeo
Póster
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Imagen
Contenido

Tule piristymään!

Vietä muutama tunti hiekkarannalla, ota aurinkoa ja virkisty uimalla meressä, rentouta kehosi ja mielesi. Voit myös ladata energiaa metsissä, vuorilla tai henkeäsalpaavissa tuliperäisissä maisemissa. Ja ihailemalla öistä tähtitaivasta. Tai kuuntelemalla aaltojen kohinaa nauttien upeasta illallisesta meren rannalla.


Contenido

Ja auringonlaskut? Katselemalla niitä parhaassa seurassa, maistelemalla Kanariansaarten alkuperänimityksellä varustettua viiniä. Tästä hetkestä nauttiessa unohtuu ajankulku ja muu maailma täysin. Koe kaikki tämä unohtamatta kylpyläkäyntiä tai thalassoterapiaa, jota seuraa täydentävä hieronta jossakin monista siihen erikoistuneista keskuksista. Tai yksinkertaisesti jää viettämään iltapäivä nauttien majoituksesta, josta saarilla on laaja valikoima.

Kaiken tämän ja monen muunkin asian vuoksi saaret ovat virkistyksen kehtoja, upeita ulkoilupaikkoja, joista voit nauttia vuoden jokaisena päivänä ja joista palaa kotiin kuin uutena.

 

 

Contenido

Tulivuorten ja rehevän luonnon maa

Saaret ovat syntyneet miljoonien vuosien kuluessa. Kahdeksan saarta, jotka ovat nousseet Atlantin pohjasta valtameren pinnan yläpuolelle. Tuliperäisille saarille on syntynyt elämää ja ympäristöstä on tullut yksi maailman monimuotoisimmista. Vaikuttavia tulivuoria ja arvoituksellisia laavakenttiä, jotka elävät rinta rinnan rehevien metsien kanssa. Karut ja aaltoilevat maisemat, jotka vuorottelevat syvien, kasvillisuuden peittämien rotkojen kanssa. Hedelmälliset laaksot, jotka päättyvät jyrkkiin kallioihin ... tuhansien värien ja sinisen meren maa. Kolkat, joita asuttavat ainutlaatuiset lajit, joita esiintyy ainoastaan täällä. Ja jos kääntää katseensa ylöspäin, siellä se on: puhdas ja kirkas yötaivas, joka kutsuu laskemaan tähtiä.


 

Contenido

Kysy, kysy...täältä se löytyy

Jo muutaman päivän loman aikana Kanariansaarilla voi tehdä paljon asioita. Saaret antavat energiaa nauttia monista aktiviteeteista päivällä ja yöllä. Täällä voi harjoittaa "tuulten ja aaltojen" lajeja, kuten surffausta tai purjelautailua, merenpohjan tutkimista, valaiden tarkkailua ... maalla taas voi vaeltaa tai tehdä retkiä kamelin selässä, pitää hauskaa ensiluokkaisissa vesipuistoissa tai käydä eläintarhassa, kasvitieteellisessä puutarhassa, akvaariossa, museoissa ja arkeologisissa kohteissa. Lisäksi aina jää aikaa käydä ostoksilla. Kannattaa myös säästää voimia yöelämästä nauttimiseen jossain muodikkaassa paikassa, esityksessä tai konsertissa.


 

Contenido

Niin lähellä ja niin varma!

Paras ilmasto, upeat rannat, poikkeuksellisen monipuoliset maisemat, loputtomat harrastusmahdollisuudet parin, ystävien tai perheen kanssa, tai yksin ... on etuoikeus päästä nauttimaan kaikesta tästä ja paljon muusta vain muutaman tunnin päässä mistä tahansa Euroopan kaupungista. Sen lisäksi, että saaret ovat lähellä, niiden ystävälliset ja avoimet asukkaat saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Kanariansaaret ovat kohde, jossa noudatetaan korkeimpia eurooppalaisia turvallisuusstandardeja, ja josta saa ensiluokkaisia terveys- ja muita palveluita. Saarilla on lisätty ja otettu käyttöön uusia terveyskäytäntöjä vaarojen minimoimiseksi.


 

Imagen

Tutustu saariin yksitellen

Contenido

Tenerife, 100 % elämää

Rantoja, vaellusreittejä, metsiä, vesipuistoja. Valaiden ja delfiinien tarkkailua tai historiallisissa keskuksissa kävelyä. Tai golfin peluuta sinisen taivaan alla? Sitäkin. Vierailua vaikuttavalla Teidellä, joka on öisin maaginen paikka tähtien tarkkailuun, ei voi jättää väliin. Teneriffalla kaikki on mahdollista.

Lisätietoa


 

Contenido

Gran Canaria, satumainen saari

Tämä "pieni manner" on vastakohtien saari. Saman päivän aikana voi nauttia rannasta, kuten Maspalomasista ja sen vaikuttavasta dyynikentästä sekä sisämaan maisemista; kanarianmäntymetsistä, rotkoista, vulkaanisista kalderoista ... lisäksi voi rentoutua kylpylässä ja valmistautua vilkkaaseen yöelämään.

Lisätietoa


 

Contenido

Lanzarote, erityinen saari

Niin erityinen, että sen maisemat näyttävät siltä kuin olisi toisella planeetalla, kuten Timanfayan kansallispuistossa. Tulivuoret ja laavakentät, jotka ulottuvat silmän kantamattomiin. Karulta näyttävä maaperä, jonka monivärisyys pysäyttää katseen. Lanzarote tunnetaan myös rannoista, valkoisista taloista ja viinitarhoista.

Lisätietoa


 

Contenido

Fuerteventura, Kanariansaarten uimaranta

Loputtomat valkoiset ja osittain myös syrjäiset hiekkarannat ja turkoosit vedet.  Unelma niille, jotka haluavat  löytää oman erityisen paratiisin levätä, tuntea merituulen, ottaa aurinkoa, kylpeä tyynissä ja kristallisissa vesissä ... mutta myös niille, jotka haluavat tuntea adrenaliinin aalloilla surffaillessa tuulta haastaen.

Lisätietoa


 

Contenido

La Palma, kaunis saari

Vihreä saari. Saari on vihreä, koska sillä on reheviä kanarianmäntymetsiä ja laakeripuumetsiä, tertiaariajan kasvimuodostelmia, jotka ovat löytäneet turvapaikan täällä. Saaren vulkaaniset maisemat ovat vaikuttavia, kuten Caldera de Taburienten kansallispuisto ja sen huiput, joissa sijaitsee yksi maailman tärkeimmistä tähtitieteellisistä observatorioista.

Lisätietoa


 

Contenido

La Gomera, tunne itsesi ainutlaatuiseksi

Legendaa ja taikuutta. Sekä historiaa että esi-isien kulttuuria, jonka merkittävin symboli on vihellyskieli. Saari on turvapaikka yhdelle maailman suurimmista ja parhaiten säilyneistä laakeripuumetsistä, joka sijaitsee Garajonayn kansallispuistossa. Kallioita ja rotkoja, jotka johtavat vulkaanisille hiekkarannoille, kauniita palmulehtoja ... saari on ainutlaatuinen.

Lisätietoa


 

Contenido

El Hierro, saari, jolla on sielu

Saaren hiljaisuus ja huimaavat panoraamanäkymät. Vulkaaniset maisemat, jotka saavat sielun havahtumaan. Kylien rauhallisuus, verkkainen elämäntahti ja hidas syke. Läpinäkyvä meri, täynnä elämää, ehdoton kohde sukellusta harrastaville. Metsissä kulkevia polkuja, sekä laavaa ja hiekkaa. Saari, joka pitää kokea.

Lisätietoa


 

Contenido

La Graciosa, pieni aarre

Kanariansaarista pienin. Paikka, jossa voi vaellella syrjäisillä valkoisilla turkoosivetisillä hiekkarannoilla. Täällä voi majoittua tyypilliseen valkoiseen taloon rannan lähettyvillä ja nauttia maukkaasta tuoreesta kalasta, ihaillen auringonlaskua ja oranssia valoa, joka heijastuu Lanzaroten pohjoisosan mahtaville kallioille.

Lisätietoa