Risteilyt Kanariansaarilla

Kanariansaaret ovat ensiluokkainen kohde risteilymatkustajille kaikkialta maailmasta. Päivä päivältä useammin saarten satamissa näkee niihin ankkuroituja valtavia suurten laivayhtiöiden risteilijöitä, jotka on varustettu modernilla infrastruktuurilla. Laivoilta järjestetään vierailuja kaupunkien keskustoihin, minkä avulla saariin tutustuminen on vaivatonta ja mahdollistaa monessa eri saaressa käynnin. Vierailu on kuitenkin syytä suunnitella hyvin.

20:31
Título
Cruceros
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Risteilyt Kanariansaarilla

Risteily Kanariansaarilla tarjoaa paljon etuja. Se mahdollistaa sen, että voi nauttia mukavuuksista, palveluista ja hauskanpidosta laivalla samalla kun tutustuu kunkin saaren tarjontaan. Yleensä kaupunkien keskustaan pääsee vaivattomasti kävellen, mutta on myös mahdollista vuokrata auto saareen tarkemmin tutustumista varten, jos aikaa on riittävästi. Jos aika ei riitä autoiluun, löytyy kohteista silti monipuolisia ja houkuttelevia vaihtoehtoja: vierailut museoissa ja teattereissa, shoppailu, parhaiten paikallisten ruokien maistelu ravintoloissa ja tapasbaareissa, tai tutustuminen saarten tarjoamiin luonnonnähtävyyksiin. Tämän voi tehdä ilman pitkiä välimatkoja tai matkalaukkujen purkamista jokaisessa satamassa. 

Imagen
Mogán
Mogán
Imagen
Corralejo Viejo
Corralejo Viejo
Contenido

Mitä tehdä, jos aikaa on muutama tunti

Jokaisesta pysähdyspaikasta saarilla voi tulla unohtumaton. Lyhytkin aika riittää kävelyyn tulivuorella, Kristoffer Kolumbuksen jalanjälkien seuraamiseen, äärettömillä rannoilla maailman parhaassa ilmastossa uimiseen, erinomaisten ​​viinien ja maailmankuulujen juustojen maistamiseen, satumaisten ikivanhojen puiden siimeksessä olevilla poluilla patikoimiseen, upeilla vesiputouksilla varustettujen rotkojen ylittämiseen, viehättäviin historiallisiin keskuksiin tutustumiseen tai delfiinien hyppimisen vapaudessa tarkkailuun...

Jos aikaa on vähän, ei hätää. Saaren pääsatamissa on runsaasti ravintoloita ja kahviloita. Joissain on myös mielenkiintoisia merimuseoita, jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Tämän lisäksi tarjolla on valtavasti muutaman tunnin tai vain 30 minuutin kävelyreittejä luonnonalueilla. 

Título

Muutama tunti Kanariansaarilla

Imagen
Banner rutas para cruceristas en las Islas Canarias.
Banner rutas para cruceristas en las Islas Canarias.