La Graciosa

pieni aarre

Pieni, rauhallinen, saasteeton ja asfaltiton, turmeltumaton luonto, paratiisimaiset rannat turkoosilla vedellä ja valkoisella hiekalla, karut maisemat, vähän asukkaita...on vaikea uskoa, että tällainen paikka löytyy muutaman tunnin päässä mistä tahansa Euroopan kaupungista.

Contenido

Vain puolen tunnin matkan päässä Lanzarotesta, josta tehdään useita edestakaisia matkoja päivässä nykyaikaisilla veneillä, tämä pieni Kanariansaarten aarre on unelma niille matkustajille, jotka etsivät rauhaa, rentoutumista ja haluavat kokea täydellisen yhteyden luontoon. 

Kuten muutkin Kanariansaaret, myös La Graciosassa on poikkeuksellinen sää ympäri vuoden; tästä paratiisista voi nauttia kaikkina vuodenaikoina. Se on osa Chinijon saariston luonnonpuistoa ja yksi Kanariansaarten kolmesta meriluonnonpuistosta ja turvapaikka lukuisille merilinnuille.

Saari on täysin suojattu ja se houkuttelee lepäämään, ottamaan aurinkoa, nauttimaan elvyttävistä kylvyistä, tutustumaan saaren ympäristöön patikoiden tai pyörällä, maistamaan Kanarian herkkuja meren rannalla...Tämä saari on enemmän kuin aarre!
 

00:00
Título
La Graciosa
Vídeo
Póster
Caleta de Sebo
Caleta de Sebo
Tipo
Ancho completo
Contenido

Turkoosivetiset neitseelliset rannat

Autiot neitseelliset hiekkarannat, valkoisella hiekalla ja turkoosilla vedellä, ovat La Graciosan tärkein nähtävyys. Yllätykseksesi voit nauttia loman joka päivänä eri hiekkarannasta näinkin pienellä saarella.

Voit valita suositun rannan - riippuen vuodenajasta - tai täysin aution hiekkarannan, jossa voit nauttia ympäristöstä täysin omassa rauhassa. Jotkut rannoista ovat tyyniä ja ne ovat ihanteellisia snorklaukseen, toisilla on aaltoja ja virtauksia, ja siksi niillä on oltava varovaisempi. Rantojen hiekka on valkoista, kultaista tai vulkaanista kiveä, jotka luovat epätodellisia sävyjen kontrasteja.
 

Imagen
Contenido

La Graciosa pyöräillen

Yksi parhaimmista tavoista tutustua La Graciosaan on pyöräily. Sen lisäksi, että se on ympäristöystävällistä - olemmehan täysin suojellulla alueella - saaren tasainen maasto tekee sen kauniiden kolkkien löytämisen polkemalla vaivattomaksi. Reitit on merkitty asianmukaisesti ja poikkeaminen niiltä on kiellettyä, jotta vältytään luonnonympäristön vahingoittumiselta. Pyörän voi vuokrata vaivattomaksi suoraan saarelta niin pitkäksi aikaa kuin on tarve ja nauttia näin hauskasta kokemuksesta. Polkemaan!

Contenido

Kävelyreitit

Saarella on useita reittejä, jotka halkovat suuren osan tuliperäisestä karusta alueesta, jolla ei ole puita tai muuta varjoa. Pyöräilijöiden tavoin myös vaeltajien tulisi välttää merkityiltä reiteiltä poistumista, jotta herkkä ja arvokas ekosysteemi ei vahingoittuisi. Saarella asuu kotoperäisiä lajeja, joita ei löydy mistään muualta maapallolta.

Neljä päävaellusreittiä johtavat paratiisirannoille ja muihin saaren mielenkiintoisiin paikkoihin, jotka eivät varmasti jätä ketään välinpitämättömäksi. Kauniista auringonlaskusta nauttiminen verkkaisesti näitä polkuja patikoiden on unohtumaton kokemus.
 

Tuliperäisestä karusta alueesta, jolla ei ole puita tai muuta varjoa.

Contenido

Merenpohjan rikkaudet

La Graciosan ympäristö muodostaa yhdessä Lanzaroten pohjoisrannikon luotojen kanssa yhden kolmesta Kanariansaarten meriluonnopuistoista, jotka on perustettu säilyttämään merenpohjan rikkaudet. On helppo päätellä, että saari on täydellinen sukeltajille, koska täältä löytyy valtava määrä kasvi- ja eläinlajeja, sekä karuja vedenalaisia ​​vulkaanisia maisemia, joissa on runsaasti luolia ja tunneleita.

Mutta jos sukellus mereen ei innosta, ei hätää, La Graciosa tarjoaa vaihtoehdon olla menettämättä tätä näkymää. Tyynivetisimmillä saaren rannoilla voi meren rikkauksista ja luonnon akvaariosta nauttia snorklaamalla. Itse asiassa ei ole harvinaista nähdä pieniä veneitä, kuten purjeveneitä, ankkuroituina lähellä rannikkoa ja niiden matkustajia ottamassa aurinkoa kannella tai sukeltelemassa läpinäkyvissä vesissä yrittämässä saada täydellistä valokuvaa. Ja laittamassa niitä instagramiin!
 

Contenido

Tarkastele La Graciosaa mereltä käsin

Riittääkö tutustuminen tämän pienen saaren kauneuteen polkupyörällä tai patikoiden? Ei tietenkään. Viereiseltä Lanzaroten saarelta tai Caleta de Sebosta voi tehdä veneretken, jolla purjehditaan lähellä rannikkoa, mikä mahdollistaa La Graciosan rannikosta nauttimisen eri tavalla. 

Kuvitellaanpa miellyttävää matkaa modernilla katamaraanilla ja matkaan sisältyvän lounaan nauttimista auringon lämmittäessä ja virkistävän merituulen hiveltäessä ihoa samalla kun ihailemme Chinijon saariston asumattomia luotoja sekä Montaña Amarillaa ja La Cocinan rantaa. Niin, kyllä, se on koettava.
 

Imagen
Contenido

Älä lähde ennen kuin olet maistanut...

Tuore kala on tämän pienen Atlantin saaren erikoisuus, joka nautitaan yhdessä muiden Kanarian gastronomian tuotteiden kanssa, kuten ryppyperunat ja mojo, Kanariansaarille tyypillinen hieman mausteinen kastike.

Título

Lisätietoa on saatavilla virallisilla sivuilla Turismo Lanzarote