Lago Martiánez

César Manriquen suunnittelemat kauniit uima-altaat
Lago Martiánez on Teneriffan pohjoisosassa, Puerto de la Cruzissa sijaitseva virkistyskeskus. Keskuksesta on huikeat näkymät merelle ja Teiden tulivuorelle, ja siellä on suuri tekojärvi, jonka ympärillä on merenvihreitä altaita, hyvin hoidettuja puutarhoja, terasseja ja ravintoloita. Puiston suunnitteli 1970-luvun puolivälissä tunnettu lanzarotelainen taiteilija César Manrique, joka hyödynsi keskusta luodessaan perinteisen kanariansaarelaisen arkkitehtuurin elementtejä ja kotoperäisiä kasveja.
Viihdettä koko perheelle meren rannalla
Lago Martiánez on julistettu kulttuurihistoriallisesti merkittäväksi kohteeksi (historiallisten puutarhojen luokassa), ja siellä on ajanviettomahdollisuuksia kaikenikäisille vierailijoille. Keskuksessa on neljä aikuisille ja kolme lapsille tarkoitettua uima-allasta. Kaikkien niiden ympärillä on auringonottoa varten varattu alue, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Keskuksessa on useita terasseja, myyntikojuja, ravintoloita ja vuodesta 2006 lähtien kasino – niiden ansiosta auringossa ja meressä vietetty päivä on täydellinen.
Catering
Is accessible
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
Tagit
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045