Koskematonta luontoa

Kanariansaarten luonto

Yksi Kanariansaarten tärkeimmistä aarteista on sen runsas ja koskematon ympäristö. Saarilla on rikas ja monimuotoinen luonto, josta löytyy useita erilaisia alueita. Tulivuoria, muinaisia metsiä, paratiisirantoja, täynnä elämää oleva meri ja tietysti puhdas, kirkas taivas. Kaikki tämä yhdessä muodostavat yhden maailman arvokkaimmista ekosysteemeistä.

00:00
Título
Lataa itsesi tulivuorten energialla ;)
Vídeo
Póster
Senderismo en las Islas Canarias
Senderismo en las Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Imagen
Contenido

Luonto, joka kietoutuu vierailijan ympärille

Paras tapa päästä eroon arjesta ja löytää rauha on olla läheisessä kosketuksessa luonnon kanssa, jolloin keho ja mieli pääsevät latautumaan puhtaalla energialla. Metsissä vallitsevasta syvästä hiljaisuudesta nautiskelu, huikeiden tulivuorien ihailu tai aaltojen pehmeän ja rentouttavan huminan kuuntelu ovat vain esimerkkejä lukuisista hetkistä, joita saarilla voi kokea.

00:30
Título
Montañón Negro, Gran Canaria
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Kirkkaan tähtitaivaan valossa

Kanariansaarten taivas on tunnustetusti Euroopan puhtain. Saarten taivas on lailla suojattu ja saarilla sijaitseekin kolme Starlight-reserviä, jotka ovat todisteita taivaan laadusta. Tämän vuoksi saaristoa pidetään yhtenä maailman kolmesta parhaasta tähtien tarkkailupaikasta. Tähdet ja tähtikuviot ovat helposti nähtävissä paljaalla silmällä kaikilta saarilta. Lisäksi La Palmalla ja Teneriffalla sijaitsevat kaksi maailman tärkeintä kansainvälistä observatoriota, joissa voi myös vierailla: El Roque de Los Muchachosin astrofysikaalinen observatorio ja Teiden observatorio.

Contenido

Historiaa uhkuvat metsät

Rantojen ja tulivuorten lisäksi Kanariansaarten upeimpia ja maagisimpia luonnonalueita ovat sen uskomattomat laakeripuumetsät, kuten Anaga Teneriffalla tai Garajonayn kansallispuisto La Gomerassa. Ne ovat kiehtovia muinaisia ​​metsiä ja yksiä harvoista jäljellä olevista tertiaarikauden suojelualueista maailmassa. 

Kanariansaarten erityisen maantieteen ja poikkeuksellisen ilmaston ansiosta alueelle on kehittynyt valtavan rikas ja vaihteleva luonto, jossa on yli 4000 kotoperäistä kasvi- ja eläinlajia, joista suurin osa elää suojelualueilla.
 

Contenido

Luontoa jalan

Kanariansaaret tarjoavat mahdollisuuden nauttia huikeista maisemista, jotka ovat täynnä kontrasteja. Saarilla voi patikoida vulkaanisessa maastossa, paratiisimaisilla rannoilla ja muinaisissa metsissä. Runsaasta ja kattavasta valmiiden reittien verkostosta löytyy paljon vaihtoehtoja. Saarilla on paljon merkittyjä ja hyväksyttyjä vaellusreittejä.

Título

Polkuja saaristoon tutustumiseen jalkaisin

Imagen
Contenido

Tulivuorten maa

Kanariansaarten vulkaaninen alkuperä yhdessä niiden erinomaisen ilmaston ja etuoikeutetun maantieteellisen sijainnin kanssa tekevät niistä erityisiä. Jokaisella saarella voit tutustua ainutlaatuisiin maisemiin, jotka ovat kuin toiselta planeetalta: kraattereita, luolia, laavavirtoja ja -meriä, kalderoita... Espanjan korkeimmalta huipulta, Teiden kansallispuistosta, El Hierron huikeisiin merimaisemiin, löytyy koko kirjo lumoavia paikkoja, jotka saavat vierailijan hämmästymään.

Luonnon rikkaus ja monimuotoisuus on yksi Kanariansaarten tärkeimmistä nähtävyyksistä, minkä vuoksi 40% Kanariansaarten alueesta on suojeltua. Alueella on neljä kansallispuistoa, seitsemän biosfäärialuetta ja kolme merensuojelualuetta.
 

Imagen