Kiipeily Tamadaballa

400 reittiä männikköjen välissä lähellä Artenaran kylää

Saaren tärkein urheilukiipeilyalue sijaitsee Tamadaban luonnonpuiston sydämessä Gran Canarian pohjoisosassa lähellä Artenaran kylää. Tässä luonnonmaisemassa kasvaa joitakin Kanariansaarten parhaimmin säilyneitä männikköjä. Paikassa harrastetaan lähes yksinomaan ankkurikiipeilyä kaikkein jyrkimmillä kallioilla . Notkojen ja metsien välissä on noin 400 reittiä, joista suurin osa on vaikeudeltaan keskitasoa ja korkeintaan 40 metrin korkuisia.

Hyvin varustellut sektorit ja leiriytymisalue

Kaikki reitit on hyvin varusteltu. Vaikka paikassa on eniten keskitason ja vaikean tason reittejä, se sopii myös aloittelijoille. Ankkurikiipeily on yhä suositumpaa, ja vähän kauempana oleville kiipeilysektoreille suunnitellaan jatkuvasti erinomaisia reittejä. Kiipeilyä voi harrastaa koko vuoden ympäri paitsi talvella ja lukuun ottamatta joitakin rajattuja kiipeilyosuuksia. Paikassa on myös alue, jossa voi leiriytyä Gran Canarian hallintoneuvoston ympäristölautakunnalta (Área de Medioambiente del Cabildo de Gran Canaria) saadun luvan jälkeen.

Localidad
Tamadaba

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
2
257
13
262
10045