Kiipeily Aricossa

Kanariansaarten suosituin kiipeilyalue

Teneriffan kaakkoisosassa sijaitsevassa Aricon kunnassa on lukuisia kiipeilysektoreita pienellä alueella, ja se onkin Kanariansaarten suosituin kiipeilyalue. Männikköjen ja syvien notkojen alue sopii hyvin tämän urheilulajin harrastajille, koska siellä on yli 500 hyvin varusteltua reittiä. Saatavilla on erilaisia vaikeusasteita (eniten on keskitason reittejä), ja korkein kohta on 35 metriä.

Boulderointia Ortizin notkossa

Boulderoinnin harrastajien mielipaikka on Ortizin notko, joka sopii ihanteellisesti tämän lajin harrastamiseen. El Ríon notko on kuitenkin yksi Teneriffan parhaimmista paikoista kiivetä vaikeilla rinteillä, joiden seinämät ovat enimmäkseen virtakerrostumien vaottamaa vulkaanista ingimbriittiä. Sekä tavallista kiipeilyä että boulderointia voi harrastaa koko vuoden ympäri alueen mahtavan ilmaston ansiosta. Jos sää on epävakaampi, voit kiivetä pienellä Porís de Abonan alueella.

Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
1
257
13
262
10045