Kiipeily Teiden Las Cañadasissa

Kiipeäminen yli 2 000 metrin korkeuteen Teneriffalla

Vaikka Las Cañadasin seinämät eivät ehkä olekaan Kanariansaarten jyrkimmät, kiipeäminen tässä vaikuttavassa luonnonympäristössä Teiden kansallispuistossa Espanjan korkeimman huipun vieressä on unohtumaton elämys yli 2 000 metrin korkeudessa. Teneriffan keskiosassa sijaitsevat upeat vulkaaniset muodostumat kätkevät sisäänsä lukuisia, kaikille kiipeilytavoille sopivia alueita. Yksi suosituimmista on Caprichon notko, jossa on urheilukiipeilylle ja boulderoinnille sopivia reittejä.

La Catedralin reitit ja Garcían laavakerrostumat

Yksi kiipeilijöiden suosikkiseinämistä, jossa kiipeilyä voi harrastaa ilman rajoituksia, on vaikuttava vulkaaninen La Catedralin kallio. Jopa 120 metrin korkeuteen kohoavalla kalliolla on useita reittejä länsipuolella. Jyrkempiä reittejä löytyy kallion pohjoispuolelta. Tämä kivimuodostelma kuuluu Garcían laavakerrostumiin, jotka ovat yksi Teiden kansallispuiston suosituimmista kohteista. Sieltä avautuvat mahtavat näkymät Ucancan tasangolle, jossa on runsaasti erilaisia geologisia muodostelmia.

Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
1
257
13
262
10045