Varjoliito Las Coloradasilla

Pitkät lennot El Confitalin lahden yli

Gran Canarian luoteisosassa sijaitsevalla Las Coloradasilla puhaltaa pääasiassa heikko ja kohtuullisen heikko laminaarinen tuuli. Sen ansiosta alueella voi ihailla upeita auringonlaskuja ilmasta käsin ja lisäksi laskeutua helposti. Useita tunteja kestävien lentojen aikana voit nauttia ihastuttavista näkymistä, jotka avautuvat El Confitalin lahdelle, Las Canterasin rannalle ja myös Gáldarin vuorelle, jos sinulla on onnea ja sää on suotuisa.

Ainutlaatuinen alue varjoliidon opetteluun

60 metrin korkeudessa sijaitseva lentoalue on Las Coloradasin näköalatornin vieressä Las Palmas de Gran Canarian pääkaupungissa. Los Gilesin kaupunginosassa sijaitseva alue sopii erinomaisesti urheiluvarjo- ja riippuliidon opetteluun ja taitojen hiomiseen. Rinteen mainio suuntaus ja tasaisesti puhaltavat tuulet tekevät tästä paikasta ihanteellisen ja varsin turvallisen sekä kokeneille että aloitteleville varjo- ja riippuliitäjille.

Korkeus
-
Localidad
Las Coloradas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
  • Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
  • No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
  • No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
2
257
13
262
10045