Varjoliito Izañalla

Yksi parhaimmista lennoista Espanjan korkeimmalla alueella

Teneriffan keskiosassa sijaitseva Izaña tarjoaa ihanteelliset olosuhteet, ja se onkin yksi Espanjan parhaimmista varjoliitoalueista. Se on maan korkein ja korkeusasteeltaan vaihtelevin tasankoalue, ja yksi Euroopan tärkeimmistä varjoliitoalueista. Ilmaanlähtö tapahtuu Espanjan korkeimman huipun Teiden luonnonpuistossa 2 200 metrin korkeudessa äkkijyrkässä rinteessä. Voit valita kahdesta upeasta lennosta, Teneriffan pohjoisrannikosta tai etelärinteestä.

Sopii hyvin sekä kokeneille että aloitteleville harrastelijoille.

Jos lennät kohti Teneriffan pohjoisosaa, voit ihailla ihastuttavaa La Orotavan laaksoa, Los Realejosin kuntaa ja Puerto de la Cruzin matkailukohdetta. Jos lennät kohti etelää, voit nauttia upeista näkymistä Arafoon, Candelariaan ja Güímarin laaksoon. Paikka sopii hyvin sekä kokeneille että aloitteleville varjoliitäjille. Izañassa on helppo harrastaa varjoliitoa, koska lento on rauhallinen ilman yllätyksellisiä hypähdyksiä ja tuulet ovat voimakkuudeltaan vähäisiä tai kohtuullisia.

Korkeus
2.200 metros
Localidad
La Orotava

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
  • Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
  • No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
  • No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
1
257
13
262
10045