Salinas de Antigua Golf Club

Strategiseen peliin soveltuva golfkenttä Caleta de Fusten lähellä

Salinas de Antigua Golf Clubin golfkentällä pelistrategia on erittäin tärkeä, sillä ympäröivät kukkulat ja tuuli vaikuttavat peliin. Maisemoinnissa on käytetty kotoperäistä kasvillisuutta, ja kentällä on aavikkoalueita, useita vesiesteistä ja laavahiekkaesteitä. Kentältä on myös näkymät merelle. Kaksinkertaisen maailmanmestari Manuel Piñeron vuonna 2006 suunnittelema kenttä sijaitsee Caleta de Fusten lomakeskuksen vieressä Fuerteventuran itäosassa.

Hotellin sisältävä golflomakohde Fuerteventuralla

Vain kahdeksan kilometrin päässä saaren lentoasemasta sijaitseva Salinas de Antigua Golf Club levittäytyy yli 21 450 neliömetrin alueelle. Se on links-tyyppinen kenttä, jossa on suuret griinit ja jota dyynit suojaavat tuulelta. 18-reikäisen kentän vaikein reikä on par neljän 11. reikä, jossa pallo on lyötävä veden yli. Kentän vieressä on kaksi hotellia: neljän tähden Elba ja viiden tähden Sheraton, jotka sopivat täydellisesti golfloman viettoon Fuerteventuralla.

Even
70
Handicap
-
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
4
258
13
262
10045