Las Palmeras Golf

Pitch & Putt -kenttä Las Palmas de Gran Canarialla

Gran Canarian koillisosassa Las Palmas de Gran Canarian kaupungissa sijaitseva Las Palmeras Golf on Kanariansaarten ensimmäinen kaupunkigolfkenttä. Arvostetun Global Golf Companyn Stirling & Martínin vuonna 2006 suunnittelemalla kentällä on 18 par 3 -väylää, joiden pituus on 50–110 metriä. Tämä Pitch & putt -kenttä on loistava paikka pelata golfia Atlantin valtameren tuntumassa. Se on myös lähellä Las Canterasin rantaa.

Golfia urheilukeskuksessa Gran Canarialla

Las Palmeras Golf sisältää kaksi erillistä reittiä: Ensimmäiset 9 väylää ovat englantilaistyylisiä ja sopivat kaikentasoisille pelaajille. Väylät 10–18 ovat amerikkalaistyylisiä ja vesiesteiden takia vaikeampia. 5 tasoituksen reikä 15 on ikimuistoisin, sillä griini sijaitsee saarella. Pitch & putt -kentän lisäksi laadukkaassa urheilukeskuksessa on myös kylpylä ja kuntosali, uima-allas ja kolme padel-kenttää.

Even
3
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
2
258
13
262
10045