Maspalomas Golf

Maspalomasin dyynien ympäröimä golfkenttä

Kuuluisan golfkenttäarkkitehti Mackenzie Rossin vuonna 1968 suunnitteleman Maspalomas Golfin sijainti on ainutlaatuinen keskellä Maspalomasin dyynien suojelualuetta Gran Canarian eteläosassa. Kentältä näkee huikeiden dyynien takaa Atlantin valtameren. Koska kentällä on lämmintä ja aurinkoista, golfia voi pelata vuoden jokaisena päivänä.

Golfharjoituksia ja pilatesta Gran Canarialla

Maspalomas Golf -kenttä on suunniteltu pitkäksi ja tasaiseksi. Väylät ovat leveitä, joten draiveja lyötäessä ei tarvitse pelätä pallon katoamista. 18-reikäisen kentän strategisesti sijoitetut hiekkaesteet sopivat erinomaisesti pelaajille, joilla on suuri tasoitus. Kentällä tarjotaan myös pilates-tunteja niille pelaajille, jotka haluavat parantaa ryhtiään, voimistaa kehoaan ja parantaa kestävyyttään, sekä pelaajien kumppaneille, jotka haluavat vain rentoutua.

Even
73
Handicap
36
Hole number
18
Round time
4 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
  • Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
2
258
13
262
10045