Real Club de Golf de Las Palmas

Espanjan vanhin golfseura sijaitsee Gran Canarialla

Real Club de Golf de Las Palmas on Espanjan vanhin golfseura, joka juuret ovat vuodessa 1891. Nykyisen Gran Canarian pohjoisosassa, Bandaman kalderassa sijaitsevan kentän suunnitteli kuuluisa arkkitehti Mackenzie Ross vuonna 1957. Pelaajat näkevät sijainniltaan huikealta kentältä Gran Canaria ylängöt, valtameren ja läheiset laaksot.

Golfia ja rentoutumista Bandama Golf Hotelissa

Real Club de Golf de Las Palmasin kenttä on suhteellisen lyhyt ja helppo pelata. Kentän kapeita väyliä reunustavat veden uurtamat rotkot ja sen hiekkaesteet ovat suuria ja griinit pieniä. Kenttä sopiikin loistavasti rentouttavalle golfin pelaamiselle ilman suurta fyysistä rasitusta. Vain 10 metriä tiiausalueesta 1 on kolmen tähden Bandama Golf Hotel. Sijaintinsa ja palvelunsa ansiosta se sopii loistavasti rentouttavalle golflomalle Gran Canarialla.

Even
71
Handicap
Hombres 24 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Accomodation
Catering
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Santa Brigida
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
2
258
13
262
10045