Salobre Golf Old Course

Kaksi golfkenttää samassa lomakeskuksessa lähellä Maspalomasia

Salobre Hotel Resort & Serenity sijaitsee Gran Canarian eteläosassa ainutlaatuisella paikalla täydessä harmoniassa luonnon kanssa. Hotelli tarjoaa huikeat näkymät Atlantin valtamerelle ja golfkentälle, ja on suunniteltu pienintä yksityiskohtaa myöten tarjoamaan nautintoa, rentoutumista, rauhaa ja hyvinvointia. Tämän takaavat viiden tähden hotellin tarjoamat saaren ylellisimmät tilat ja palvelut: golf, hyvinvointikeskus, rauhallinen ympäristö, erilaiset gastronomiset kokemukset ja paljon muuta. Tärkeimpänä kuitenkin nousevat Salobrelle annetut tunnustukset golfista. Se valittiin Espanjan parhaaksi golfhotelliksi vuonna 2016. Se on Gran Canarian ainoa lomakeskus, jossa on kaksi 18-reikäistä kenttää; uusi ja vanha kenttä, jotka 17. lokakuuta alkaen muutetaan kolmeksi kentäksi, joissa yhdistyvät vanhan kentän 18 rataa ja uuden kentän yhdeksän par 36-rataa (reiät 1-3 ja 13-18). Kenttä toivottaa tervetulleeksi golfaajat, jotka nauttivat persoonallisista kentistä, joilla on oma ainutlaatuinen luonteensa. Salobre Golf on suunniteltu kaiken tasoisille pelaajille, ja sen kentiltä löytyy sekä vaativampia että tavanomaisia ratoja, johtuen alueen kivisestä maanpinnasta ja sen luomista haasteista. Kentän viehätystä lisää se, että se on täysin integroitu lomakeskukseen ja sitä ympäröivään luontoon kunnioittaen sitä mahdollisimman paljon.

Even
71
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
  • Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
2
258
258
262
10045