Salobre New Course

Golfia Gran Canarialla viiden tähden lomakeskuksen kupeessa

Uusi kenttä on rakennettu vuonna 2008 ja sen avauslyöntipaikat uusittiin noin neljä vuotta sitten. Kenttä on Ron Kirbyn suunnittelema ja sitä on kehitetty paljon viimeisten vuosien aikana. Sitä ympäröi kaunis luonto ja siltä on huikeat näkymät vuorille ja lomakeskukseen, alueen ainoa haaste on pelitasoitus. Vuonna 1999 avattu Old Field vastaanottaa kaikki lomakeskuksen vierailijat. Se on kaunis kenttä, jolla on runsaasti kasvillisuutta, ratoja, joilla voi sekä nauttia pelaamisesta että testata ammattimaisilla kentillä käytettäviä tekniikoita. Tämä Roland Favrén suunnittelema 18-reikäinen par 71-kenttä on isännöinyt tärkeitä mestaruuskilpailuja kuten Espanjan PGA vuonna 2006 ja Espanjan seniorien ja naisten mestaruuskilpailut vuonna 2001. Aivan äskettäin, elokuussa 2022, kentällä pidettiin golfin Canarias Amateaur mestaruuskilpailut. Kaiken tämän lisäksi Salobre Golfissa on "Club Fitting Centre"-tila, jossa pelaajat voivat kehittää peliään uusimman "Trackman System"-tekniikan avulla. Tämä järjestelmä huomioi kaikki pelaajan swingin yksityiskohdat tutkan avulla ja tarjoaa ehdotuksia lyöntien ja näin ollen tulosten parantamiseksi.

Even
36
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
9
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
2
258
258
262
10045