Costa Teguise Golf

Nukkuvan tulivuoren rinteillä Lanzarotella sijaitseva golfkenttä

Maailman ykköspelaaja Severiano Ballesteros kuvasi Lanzaroten itäosassa sijaitsevaa Costa Teguise Golfia aikoinaan Kanariansaarten parhaiten suunnitelluksi golfkentäksi. Golfammattilainen John Harris loi kentän vuonna 1978 vanhan tulivuoren rinteille, ja sen maisemointiin on käytetty tuliperäistä laavaa, kaktuksia ja palmuja. Kentältä näkyvä Atlantin valtameri ja upeat sääolosuhteet takaavat, että kenttä houkuttelee pelaamaan golfia joka päivä.

Golfia Costa Teguisessa

Pelaaminen Costa Teguisessa voi olla melko haastavaa, koska mereltä puhaltava tuuli muuttaa peliolosuhteita sattumanvaraisesti. Koska kentällä on useita dogleg-väyliä, pelaajien on käytettävä koko mailavalikoimaansa, ja suljettuja väyliä, joilla on yli 3 000 palmua. Kenttä onkin vaativa ammattilaisille, mutta pelaajat, joiden tasoitus on suuri, voivat nauttia pelaamisesta. Koska Costa Teguise Golf -kentän maasto on näinkin erikoinen, pelaamiseen tarvitaan monenlaisia strategioita.

Even
72
Handicap
No
Hole number
18
Round time
3.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
Putting green
Localidad
Costa Teguise
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
  • Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
3
258
13
262
10045