UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Costa Teguise Golf

Costa Teguise Golf + Lanzaroten golfkentät
Costa Teguise Golf + Lanzaroten golfkentät
Costa Teguise Golf + Lanzaroten golfkentät
Costa Teguise Golf + Lanzaroten golfkentät

Nukkuvan tulivuoren rinteillä Lanzarotella sijaitseva golfkenttä

Maailman ykköspelaaja Severiano Ballesteros kuvasi Lanzaroten itäosassa sijaitsevaa Costa Teguise Golfia aikoinaan Kanariansaarten parhaiten suunnitelluksi golfkentäksi. Golfammattilainen John Harris loi kentän vuonna 1978 vanhan tulivuoren rinteille, ja sen maisemointiin on käytetty tuliperäistä laavaa, kaktuksia ja palmuja. Kentältä näkyvä Atlantin valtameri ja upeat sääolosuhteet takaavat, että kenttä houkuttelee pelaamaan golfia joka päivä.

Golfia Costa Teguisessa

Pelaaminen Costa Teguisessa voi olla melko haastavaa, koska mereltä puhaltava tuuli muuttaa peliolosuhteita sattumanvaraisesti. Koska kentällä on useita dogleg-väyliä, pelaajien on käytettävä koko mailavalikoimaansa, ja suljettuja väyliä, joilla on yli 3 000 palmua. Kenttä onkin vaativa ammattilaisille, mutta pelaajat, joiden tasoitus on suuri, voivat nauttia pelaamisesta. Koska Costa Teguise Golf -kentän maasto on näinkin erikoinen, pelaamiseen tarvitaan monenlaisia strategioita.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
18

18

72

72

No

No

3.30 horas

3.30 horas

LÖYDÄ