UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf + Lanzaroten golfkentät
Lanzarote Golf + Lanzaroten golfkentät
Lanzarote Golf + Lanzaroten golfkentät

Golfia muutaman minuutin päässä lentokentältä

Lanzarote Golf sijaitsee vain 10 minuutin päässä Lanzaroten lentokentältä lähellä Puerto del Carmenin matkailukeskusta. Tunnetun golfkenttäarkkitehti Ron Kirbyn suunnittelema kenttä viettää kohti merta. Kenttä sulautuu täydellisesti Lanzaroten eteläosalle tyypilliseen maastoon. Luontaisille luiskille rakennettu kenttä sijaitsee loivilla rinteillä, jotka sulautuvat kauniisti näkymiin Atlantin valtamerestä ja Fuerteventuran saaresta.

Kaikille tasoituksesta riippumatta sopiva golfkenttä Lanzarotella

Lanzarote Golf on links-tyyppinen kenttä, jossa on leveät väylät ja suuret griinit, joten pelaamisesta voi nauttia tasoituksesta riippumatta. Kenttä sijaitsee rinteessä ja koostuu neljästä par kolmen väylästä, neljästä par viiden väylästä ja kymmenestä par neljän väylästä. Aluetta rajanneet vanhat kivimuurit ovat edelleen jäljellä. Tuuli voi vaikuttaa lyöntiin kolmannella väylällä (par 3), kun taas 7. väylällä pohjoistuulesta voi olla hyötyä.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
18

18

72

72

36,4

36,4

4.30 horas

4.30 horas

LÖYDÄ