Lanzarote Golf

Golfia muutaman minuutin päässä lentokentältä

Lanzarote Golf sijaitsee vain 10 minuutin päässä Lanzaroten lentokentältä lähellä Puerto del Carmenin matkailukeskusta. Tunnetun golfkenttäarkkitehti Ron Kirbyn suunnittelema kenttä viettää kohti merta. Kenttä sulautuu täydellisesti Lanzaroten eteläosalle tyypilliseen maastoon. Luontaisille luiskille rakennettu kenttä sijaitsee loivilla rinteillä, jotka sulautuvat kauniisti näkymiin Atlantin valtamerestä ja Fuerteventuran saaresta.

Kaikille tasoituksesta riippumatta sopiva golfkenttä Lanzarotella

Lanzarote Golf on links-tyyppinen kenttä, jossa on leveät väylät ja suuret griinit, joten pelaamisesta voi nauttia tasoituksesta riippumatta. Kenttä sijaitsee rinteessä ja koostuu neljästä par kolmen väylästä, neljästä par viiden väylästä ja kymmenestä par neljän väylästä. Aluetta rajanneet vanhat kivimuurit ovat edelleen jäljellä. Tuuli voi vaikuttaa lyöntiin kolmannella väylällä (par 3), kun taas 7. väylällä pohjoistuulesta voi olla hyötyä.

Even
72
Handicap
36.4
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Tías
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
  • Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
3
258
13
262
10045