Abama Golf

Täydellinen golflomakohde Teneriffalla

Teneriffan lounaisosassa sijaitsevassa Abama Golf & Spa Resortissa pystyy yhdistämään kätevästi golfin ja rentoutumisen. Kentän suunnitteli golfammattilainen ja tunnettu golfkenttäarkkitehti Dave Thomas vuonna 2005. Se sijaitsee lomakohteessa, jossa on kaikki tarvittavat palvelut kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Kohde sopii erinomaisesti rauhalliseen lomailuun etelän auringossa La Gomeran saarta ja Atlantin valtamerta ihaillen.

Lomakohteessa on yksityinen ranta ja golfkenttä Teiden tulivuoren rinteillä

Teiden tulivuoren rinteillä, lähellä Playa de San Juanin pientä lomakeskusta sijaitsevan Abama Golf & Spa Resortin kentän laajat griinit sopivat tasoituksesta riippumatta kaikille pelaajille. Kentällä on 22 vesiputousten yhdistämää vesiestettä ja valkoisia hiekkaesteitä. Lisäksi koko kentän alueella on tuoreiden hedelmien tarjoilupalvelu, mikä auttaa pelaajia pysymään virkeinä. Kohteessa on myös vain vieraiden käytössä oleva yksityinen ranta.

Even
72
Handicap
Hombres 28/Mujeres 36
Hole number
18
Round time
-
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
  • Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
1
258
13
262
10045