Amarilla Golf & Country Club

Teneriffalainen Pitch & putt -golfkenttä, jossa pelaamiseen ei tarvita green cardia

Amarilla Golf & Country Club sijaitsee Teneriffan eteläosassa meren tuntumassa vain muutaman minuutin matkan päässä Reina Sofian lentokentältä. Donald Steelin suunnittelema ja vuonna 1998 avattu 18-reikäinen (par 71) kenttä sijaitsee meren rannalla. 9-reikäinen pitch & putt -kenttä sopii erinomaisesti lähipelin parantamiseen ja aloitteleville golfin pelaajille, sillä pelaamiseen ei tarvita green cardia.

Golfkenttä San Miguelin venesataman vieressä

Amarilla Golf & Country Clubilta on upeat näkymät jylhälle Teiden tulivuorelle ja San Miguelin hienoon venesatamaan. Kenttä tarjoaa haastetta sekä kokeneille pelaajille että isolla tasoituksella pelaaville, sillä kapeat väylät edellyttävät tarkkoja lyöntejä. Kentän kohokohta on ehdottomasti 5. reikä, par kolmen mestariteos, joka on suunniteltu siten, että väylänä on meri, joten pallo lyödään griinille meren yli. Se on unohtumaton kokemus.

Even
71
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
San Miguel de Abona
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
1
258
13
262
10045