Buenavista Golf

Atlantin valtameren ja Tenovuorten välissä sijaitseva golfkenttä

Buenavista Golf sijaitsee lähellä Buenavista del Norten pientä lomakaupunkia Teneriffan saaren luoteisosassa. Maailmanmestari Severiano Ballesterosin vuonna 2003 suunnittelema kenttä sijaitsee suojellun Tenovuoriston ja meren välissä. Se on niin lähellä kallionreunaa, että joillakin rei'illä tuntuu kuin pallo on lyötävä suoraan Atlantin valtamereen. Buenavista Golf -kentällä pelatessa valtameri muodostaa huikean taustan.

Golfausta meren tuntumassa Teneriffalla

Buenavista Golf sijaitsee aivan meren tuntumassa. Aallot tuntuvat rantautuvan aivan pelaajan vieressä viidellä rei'illä pelatessa, ja pelaajien on lyötävä tarkasti, jos he eivät halua menettää pallojaan rei'illä 15 ja 17. Reikien 9 ja 18 välillä on vesiputousten yhdistämä keskeinen vesieste, joka luo hyvin miellyttävän ilmapiirin. Kentälle on myönnetty ympäristöystävällisyydestään Premio Madera Verde 2006 -palkinto ja se on ISO 14001- ja 9001-sertifioitu.

Even
72
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Buenavista del Norte
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
1
258
13
262
10045