Costa Adeje Golf

Swingin parantaminen teneriffalaisella golfkentällä

Costa Adeje Golf sopii loistavasti tekniikan hiomiseen tai pelin alkeiden opettelemiseen. Teneriffan eteläosassa luontaisessa kanjonissa sijaitsevan harjoitusalueen koko on 45 km² ja eri korkeuksilla on kolme tiiausaluetasoa. Kentän loi vuonna 1998 kuusinkertainen Espanjan mestari ja golfkenttäsuunnittelija Pepe Gancedo, ja se sopii erinomaisesti sekä harjoittelu- että kilpailukäyttöön. Kentältä on huikeat näkymät Atlantin valtamerelle ja La Gomeran saarelle.

Golflomakohde Costa Adejen lähellä

Viisi kilometriä Playa de las Américasista sijaitseva Costa Adeje Golf on rakennettu entisen banaaniviljelmän ikivanhoille pengerviljelmille, joissa kivimuurit rajasivat pienikokoisia tasanteita. 18-reikäisellä par 72 -kentällä on leveät griinit. Lisäksi tekniikkaa voi harjoitella lyhyellä 9-reikäisellä par 33 -kentällä. Golfkentän alueella sijaitsevassa Hotel Suite Villa Mariassa on 78 kanariansaarelaistyylistä huvilaa, joten se on täydellinen golflomakohde.

Even
72 ; 33
Handicap
Hombres 28 / Mujeres 36; Principiantes con hcp
Hole number
18 hoyos ; 9 hoyos
Round time
4 horas ; 2 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
Putting green
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
1
258
13
262
10045