Golf del Sur

Golfkenttä, jossa on järjestetty kansainvälisiä turnauksia

Golf del Sur -kentällä on järjestetty useita kansainvälisiä mestaruuskilpailuja, ja siellä on tehty useita maailmanennätyksiä. Yksi näistä kilpailuista oli vuonna 1995 järjestetty Shell Wonderful World of Golf, jossa pelasivat Ernie Els ja Phil Mickelsone. Vuonna 2002 puolestaan järjestettiin Tenerife Ladies Open. Golfammattilainen Manuel Piñero uudisti vuonna 2005 kuuluisan suunnittelija Pepe Gancedon alun perin vuonna 1987 ideoiman Teneriffan eteläosassa sijaitsevan kentän.

Golfia Teneriffalla, lähellä Reina Sofian lentoasemaa

Vain viiden minuutin matkan päässä Reina Sofian lentoasemasta sijaitseva Golf del Sur oli ensimmäinen Kanariansaarille rakennettu golfkenttä, joka koostuu kolmesta kilpailukäyttöön soveltuvasta, toisistaan poikkeavasta kentästä. Hiekkaesteisiin on käytetty mustaa hiekkaa, joka muodostaa huikean vastakohdan merinäkymille. Kentällä on useita vesiesteitä ja okranvärisiä syviä uomia. Kentällä on leveitä väyliä ja laajoja griinejä ja sen kohokohta on 193-metrinen par kolmen reikä 2, jota ympäröivät huikeat maisemat ja jonka haastavaa griiniä ympäröi valtava laavahiekkaeste.

Even
72
Handicap
36
Hole number
27
Round time
4.30 horas
Buggy
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
San Miguel de Abona
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
  • Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
  • Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
1
258
13
262
10045