Los Palosin golfkeskus

Teneriffalainen Pitch & putt -golfkenttä sopii täydellisesti nopeisiin peleihin

Teneriffan eteläosassa sijaitseva Los Palosin golfkeskus sopii erinomaisesti nopeasti pelattavalle golfkierrokselle. 9-reikäisen, par 27 pitch & putt -kentän suunnitteli vuonna 1994 Integral Golf Design Studio ja golfammattilainen José María Olazábal. Kenttä on käytännössä täysin tasainen, joten se sopii nopeasti pelattavalle pelikierrokselle, kun aikaa ei ole paljon. Se sopii myös niille, jotka haluavat aloittaa golfin pelaamisen ilman suurta fyysistä rasitusta.

Golfia lasten kanssa Los Cristianosin lähellä

Tunnelma Los Palosin golfkeskuksen Pitch & putt -kentällä on erittäin lämminhenkinen ja rentoutunut, joten se sopii pelaajille, joiden tasoitus on suuri tai jotka pelaavat lasten kanssa. 9-reikäisellä par 27 -kentällä on rehevää kasvillisuutta sekä pelaajan taidot haastavia vesiesteitä, kuten lampia ja puroja. Koska kentällä on helppo pelata ja koska se sijaitsee lähellä Los Cristianosin matkailukeskusta, sillä voi viettää kätevästi koko päivän pelaten golfia koko perheen voimin.

Even
27
Handicap
-
Hole number
9
Round time
-
Catering
Club rental
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Arona
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
1
258
13
262
10045