Real Club Golf de Tenerife

Espanjan toiseksi vanhin golfkenttä sijaitsee Teneriffalla

Real Club de Golf de Tenerife on Espanjan toiseksi vanhin golfkenttä. Kenttä sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa, ja sen rakennuttivat vuonna 1932 kerhon kuuluisat pelaajat Antonio Lucena, Andrés Alberto, Joaquín Laynez ja Aurelanio Yanez. Kenttä sijaitsee viljelysmaiden ja hedelmäpuiden välissä, ja alueella on myös sata vuotta vanha plantaasi, joka on integroitu täysin kenttään. Kentällä onkin rento ilmapiiri, ja siellä voi pelata golfia ympäri vuoden.

Golfia lyhyen matkan päässä Teneriffan pohjoisesta lentoasemasta

Muutaman minuutin päässä Teneriffan pohjoisesta lentoasemasta sijaitseva Real Club de Golf de Tenerife haastaa niin golfin pelaajan taidot kuin fyysisen kunnonkin. Maantieteellisen sijaintinsa vuoksi kentällä on paljon rinteitä, joten sähkökäyttöisen golfkärryn käyttö on suositeltavaa. 18-reikäisen kentän par on 71, ja kentällä käytetään matalia ja syviä rotkoja luontaisina esteinä. Kentällä on neljä pitkää par viiden väylää, joten se on vaativa mutta innostava kenttä kokeneille pelaajille.

Even
71
Handicap
Hombres 28 / Mujeres 34
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Catering
Club rental
School
Localidad
Tacoronte
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä.
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin.
- Käytä tiloja vastuullisesti noudattaen keskuksen ohjeita.
1
258
13
262
10045